Länets företagare 2023

ROBOTGRÄSKLIPPARE

Nu får man väl äntligen säga att våren är här. I skåne är träden illgröna, humlorna åker med i de starka vindarna som ännu är något kyliga, men himlen är klar och solen skiner! Det börjar med andra ord bli dags att släppa ut sina kamrater på grönbete, liksom robotgräsklipparna. Men efter en lång vintervila kan det vara några saker man behöver tänka på. Därmed har vi pratat med experten själv, vår Robotgräsklipparansvarig Anders, för att dela med oss av några tips! 

5 TIPS TILL ÄGARE AV ROBOTGRÄSKLIPPARE EFTER VINTERVILA

  • Tänk på att koppla kablarna rätt och att de är riktigt intryckta så att lampan på laddstationen lyser grönt. 
  •  Om lamporna istället blinkar blått är det förmodligen ett kabelbrott. Läs i instruktionsboken för att göra felsökning.
  • Om du ej hittar eller inte har möjlighet till att söka efter brottet kan du kontakta oss så kommer vår montör ut gentemot en kostnad.
  • Ett tips till nästa års vinterförvaring är att märka upp var kablarna har varit så du vet placeringen.
Anders och Jonna Hornbach 2

På bilden syns Anders och Jonna som var på Hornbach Malmö i lördags för att svara på kunders frågor och funderingar kring robotgräsklippare. Det är en fantastiskt finurlig liten pryl som inte drivs av förorenade medel utan istället av el. Skaffa en robotgräsklippare för ren och skär avkoppling i sommar

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp