Luftvärmepump i Skåne

Skåne län

Söker du luftvärmepump i Skåne? Hos Treza Solutions hittar du både luftvärmepumpar och installation av luftvärmepumpar i hela Skåne län. Hela vägen från bland annat Kristianstad, Åhus, Österlen, Kivik, Simrishamn, Ystad, Trelleborg och Malmö upp till Båstad, Höganäs, Ängelholm, Örkelljunga och Osby. När du köper en luftvärmepump från Treza Solutions så ingår installation alltid i priset. Har du köpt en luftvärmepump från någon annan leverantör och behöver installation så sköter vi om den delen också. 

Vår bas är i Helsingborg men vi levererar och installerar luftvärmepumpar inte bara i hela Skåne län men också i nästan hela landet.

Vilken värmepump är den rätta?

Det kan vara svårt att veta vilken värmepump som passar just dina behov. Våra luftvärmepumps experter hjälper dig välja rätt värmepump. Varmt välkommen att kontakta oss!

Du kan ringa oss på 042- 300 94 40 eller maila till info@treza.se för offert, installation, rådgivning, service, garantiärenden eller support.

Luftvärmepumpar för Skåne

Offert för luftvärmepump i Skåne

Installation luftvärmepump Skåne

Vilka är fördelarna med en luftvärmepump?

  • Du sparar energi: En luftvärmepump kan ge upp till fyra gånger mer värmeenergi
  • Den är miljövänlig: Luftvärmepumpen använder inte fossila bränslen för uppvärmning och det hjälper på det sättet att den skyddar miljön!
  • Luftvärmepumpen har en lång livslängd: Underhåller du den väl kan den hålla upp till 15 – 20 år! 
  • Du kan använda den året runt: En luftvärmepump kan du använda både för att värma och kyla ditt hem.
  • En värmepump minskar fuktskador: En luftvärmepump hjälper till att minska fuktigheten i ditt hem, och på det sättet minskar risken för mögel- och fuktskador.