Luftvärmepump i Stockholms län

Luftvärmepump i Stockholms län

Treza Solutions säljer och installerar luftvärmepumpar i hela Stockholms län. Med egna lokala montörer som sköter installation kan vi både vara snabbt på plats samtidigt som vi garantera dig en smidig helhetslösning. Exempel på områden som vi har installerat i Stockholms län är Nynäshamn, Botkyrka, Haninge, Huddinge, Södertälje, Tyresö, Värmdö, Lidingö, Ekerö, Vaxholm, Solna, Sundbyberg, Järfälla, Sollentuna, Täby, Österåker, Upplands Väsby, Sigtuna, Vallentuna, Norrtälje och Bildö* med omnejd. 

Treza Solutions huvudkontor finns i Helsingborg men vi levererar och installerar luftvärmepumpar i nästan hela Sverige.

Vilken värmepump passar i min bostad?

Storleken på ett område som en luftvärmepump kan värma eller kyla beräknas utifrån dess maximala värmekapacitet. Under optimala förhållanden krävs cirka 40-50 Watt/m² effekt i värmeläge och cirka 70 Watt/m² i kylläge. Vi har experter inom luftvärmepumpar som kan guida dig att hitta den värmepump som passar dina behov bäst.

För rådgivning, offert, installation, support service eller garantiärenden, vänligen ring 042- 300 94 40 eller maila info@treza.se. Vi har även chatten på hemsidan öppen mellan 8 – 16:30 där du kan få rådgivning direkt! Det går även bra att skriva i chatten efter arbetstid så tar vi kontakt med dig dagen efter.

Luftvärmepumpar för Stockholm

Offert för luftvärmepump i Stockholm

Installation luftvärmepump Stockholms län

Fördelar med en luftvärmepump

  • Stor besparing: Det är en stor inbesparing av energikostnaderna eftersom en värmepump kan ge fyra gånger värmeenergin. Dessutom är en luft/luft värmepump mycket billigare än mång andra värmesystem. 
  • Miljövänlig: Eftersom luftvärmepumpen inte använder fossila bränslen för uppvärmning kan den minska ditt koldioxidavtryck och hjälpa till att skydda miljön. 
  • Hållbar: Servar man en luftvärmepump och sköter om den regelbundet så kan den hålla i upp till 15 – 20 år! 
  • Användbar året runt: En luftvärmepump är ett bra komplement till din primära värmekälla som både kan användas för att värma och kyla ditt hem.
  • Minska fuktskador: En luftvärmepump kan hjälpa till att minska luftfuktigheten i ditt hem, vilket förebygger risken för mögelskador. 

*Ö-tillägg tillkommer. Kontakta oss för att få reda på prisbilden.