Länets företagare 2023
Treza kolafudge

Treza Logotyp

Ni som känner till luftvärmepumpsbranschen vet mycket väl om att det, framförallt i januari och februari, är lågsäsong. Så är det inom många branscher i olika perioder. Vi installerar ju även robotgräsklippare och den säsongen drar snart igång, framåt våren. Detta ser vi verkligen fram emot! Under tiden får vi passa på att göra uppgifter som vi annars inte hinner med att göra när det är högsäsong. Framförallt administrativa saker, men även chans till förbättringar. Vi strävar ständigt efter att bli ett bättre Treza Solutions!

Någonting extra roligt är att det endast är 2 veckor kvar till Styrelsemässan i Stockholm på hotell Sheraton, Tegelbacken 6. Vi hoppas få se Er där 🙂 Särskilt nu när vi har ännu mer godis och saker att erbjuda i Goodiebagen!

Trevlig helg, önskar vi på Treza- teamet. 

Treza saker.2 2

DELA DETTA INLÄGG

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp