Daikin Emura R35 Luftvärmepump

Kort information om luftvärmepumpen:
 • Värmer mellan 10m² – 130m²
 • Energiklass A + +
 • Värmekapacitet 5,1kW
 • SCOP- värde 4,60
 • Internationellt prisad design
 • Wifistyrning
 • Avancerat luftreningssystem (titanpartikel filter)
 • Luftvärmepumpen har en garantitid på 5 år

 

Vid val av färg Silver tillkommer kostnad på 1000:-

Läs mer i produktbladet
5 års garanti

Beskrivning

Daikin Emura R – Exklusiv Design
Högsta verkningsgrad

Emura R ingår i Daikins R- serie där luftvärmepumparna är bra för miljön med det senaste köldmediet R32 samt att de är mycket energieffektiva och tillförlitliga modeller. Daikin har en avancerande energibesparande teknik som ger en hög årstidsrelaterad verkningsgrad vid kyltemperatur. Luften sprids effektivt i hemmet genom 3D- luftflöde. I kylläge intar luftriktaren ett horisontellt läge för att undvika kall luft mot kroppen och i värmeläge vinklas luftriktaren nedåt för att den varma luften ska kunna nå golvet. Luftvärmepumpen har en hög energimärkning på A+++ i kylläge samt A++ vid värme.

Internationellt prisad design

Modellen Emura R är perfekt för dig som eftersträvar funktion, innovation och exklusiv design i en och samma pump. Luft/luftvärmepumpen är dessutom internationellt prisad av Red Dot Design Award och finns i färgerna silver/antracit eller matt vit och utgör en suverän detalj på väggen liksom ett jämnt utblås med luft. Emura R är inte bara snygg utan innehar även praktiska funktioner som exempelvis komfortläge, 3D- luftflöde, nattdriftsprogram för bättre sömn och områdesnärvarosensor.

Många användbara funktioner
 • Inbyggd Wifistyrning

  – I luftvärmepumpen finns inbyggd Wifi som gör att du med hjälp av Daikin Online Controller- appen kan styra exempelvis pumpens luftrening, temperatur och driftläge oavsett vart du är.

  Luftvärmepump Solo R Appstyrning tillbehör     Behöver du hjälp med att installera Wifi? Kolla på denna filmen!
 • Intelligent Eye

  – Luft/luftvärmepumpen Emura R har funktionen Intelligent Eye som fungerar som en närvarosensor och känner av om någon är i närheten och riktar då bort luftflödet. Om däremot ingen är på plats ställer den in sig i automatiskt energisparläge.

 • Titanpatitfiler

  –Daikins silverallergenfilter fångar upp dammpartiklar, allergener så som pollen samt oönskade lukter och säkerställer en jämn tillförsel av luft. Inte nog med det är Emura utrustad med det så kallade titanpatitfiltret som bidrar till luftrening i toppklass då det bryter ner odörer från exempelvis tobak och husdjur samt reducerar luftburna dammpartiklar.

Om märket Daikin

Daikin är ett kvalitetsmärke av högsta rang och kommer ursprungligen från Japan, men har numera även produkttillverkning i Europa. Fokus ligger på att skapa det ultimata inomhusklimatet för så stort antal människor som möjligt. Daikin strävar ständigt efter att få fram nya hållbara och gröna lösningar, anpassade efter nordiskt klimat. Företagets strävan efter nyskapande produkter gör dem till en av de ledande aktörerna inom luftvärmepump branschen och har varit det sedan starten under 1920- talet.

Med en luftvärmepump från Daikin har du möjlighet att få upp till 16 års trygghetsförsäkring via försäkringsbolaget Arctic. Ytterligare en faktor som bevisar Daikins kvalitet är alla de pumpar som mottog bra betyg via Folksams test år 2020.
Klicka på länken för att läsa mer.

Klicka på Bra Val 2020 för att läsa mer om Folksams test.
För vanliga frågor om Daikins pumpar besök deras frågehörna Här.

Mer information

Yta att värma

Mellan- 100- 150 m²

Yta att kyla

Liten- upp till 50 m²

Varumärken

Egenskaper

Designad innedel, Miljövänligt köldmedium, Styrning via telefon, Wifi-styrning ingår

Produktgaranti

5 år

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Daikin Emura R35 Luftvärmepump”

Din e-postadress kommer inte publiceras.