Daikin Solo R25 Luftvärmepump

Kort information om luftvärmepumpen:
 • Värmer 10 – 160m²
 • Energiklass A + +
 • Värmekapacitet 6,20 kW
 • SCOP- värde 4,98
 • Avsäkring 13A
 • Extra lång kastlängd av luften
 • Drifttestad till -30 grader och håller sin nominella effekt ner till -20 grader
 • Luftvärmepumpen har en garantitid på 5 år
 • Garantin kan förlängas upp till 16 år med
  försäkringsbolaget Arctic

Läs mer i produktbladet

Beskrivning

Daikin Solo R- Prisvärd modell
Förbättrad luftkvalitet

Solo R ingår i Daikins R- Serie med modeller som erbjuder energieffektivitet, komfort och tillförlitlighet året runt. Med ett luftrenande filter som tar bort luftburna dammpartiklar och tillför ett jämnt och rent luftflöde jobbar Solo R för en förbättrad luftkvalitet inomhus. Luftvärmepumpen har även ett avfuktningsprogram som reducerar fuktigheten i luften utan att rummets temperatur förändras. Pumpen har ett silverallergenfilter som fångar allergener som exempelvis pollen samt även ett titanpatitfilter som bryter ner odörer från husdjur, tobak mm.

Mindre modell

Denna luftvärmepump är en oerhört smidig modell som passar in på många ställen tack vare dess låga bygghöjd och diskreta design. Daikin Solo R är ett utmärkt val för montering ovanför dörr i hall alternativt ovanför fönster.

Användbara funktioner
 • Tyst i Drift 

  – Luft/luftvärmepumpen Solo R är en modell som är så pass tystgående att det knappt märks att pumpen är igång.

 • Titanpatitfiler

  –Daikins silverallergenfilter fångar upp dammpartiklar, allergener så som pollen samt oönskade lukter och säkerställer en jämn tillförsel av luft. Inte nog med det är Solor R utrustad med det så kallade titanpatitfiltret som bidrar till luftrening i toppklass då det bryter ner odörer från exempelvis tobak och husdjur samt reducerar luftburna dammpartiklar.

Om märket Daikin

Daikin är ett kvalitetsmärke av högsta rang och kommer ursprungligen från Japan, men har numera även produkttillverkning i Europa. Fokus ligger på att skapa det ultimata inomhusklimatet för så stort antal människor som möjligt. Daikin strävar ständigt efter att få fram nya hållbara och gröna lösningar, anpassade efter nordiskt klimat. Företagets strävan efter nyskapande produkter gör dem till en av de ledande aktörerna inom luftvärmepump branschen och har varit det sedan starten under 1920- talet.

Med en luftvärmepump från Daikin har du möjlighet att få upp till 16 års trygghetsförsäkring via försäkringsbolaget Arctic. Ytterligare en faktor som bevisar Daikins kvalitet är alla de pumpar som mottog bra betyg via Folksams test år 2020. Klicka på länken för att läsa mer.

Klicka på Bra Val 2020 för att läsa mer om Folksams test.
För vanliga frågor om Daikins pumpar besök deras frågehörna Här.

Mer information

Yta att värma

Stor- 150-200 m²

Yta att kyla

Liten- upp till 50 m²

Varumärken

Egenskaper

Drifttestad ner till -30°, Låg ljudnivå, Miljövänligt köldmedium, Mindre innedel

Produktgaranti

5 år

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Daikin Solo R25 Luftvärmepump”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *