Mitsubishi Dojo 35 Luftvärmepump

26 295,00 kr inkl. moms

Pris är inkl. installation efter ROT- avdrag.

  • Värmer upp till ca 125m2 och kyler upp till ca 70m2
  • 6,0kW Värme
  • 4,3kW Kyla
  • SCOP-värde 4,1
  • Energiklass A+
  • Drifttestad ner till -25
  • 5års garanti
  • 13A säkring
  • 750 x 600 x 215 (B x H x D)

Läs mer i produktbladet!

5 års garanti

Beskrivning

Mitsubishi Dojo 35 Luftvärmepumpen är speciellt framtagen för den nordiska marknaden och de krävande förhållanden som våra svenska vintrar kan ge. Och under varma sommardagar  kan DOJO 35 se till att du sover gott i ett svalt och skönt hem! 

Förbättra ditt inomhusklimat med den senaste tekniken från Mitsubishi. Dojo 35 Luftvärmepumpen är utformad för att ge dig oöverträffad komfort året runt. Med sin höga energieffektivitet kan den hjälpa dig att spara pengar på uppvärmningskostnader samtidigt som den minskar din miljöpåverkan.

En av de unika egenskaperna hos Mitsubishi Dojo 35 är dess avancerade luftreningssystem. Den filtrerar och tar bort allergener, damm och andra föroreningar från luften i ditt hem. Du kan andas in ren och frisk luft varje dag och minska risken för allergiska reaktioner och andningsproblem.

Dessutom har Dojo 35 Luftvärmepumpen smarta funktioner som gör den enkel att använda. Med fjärrstyrning kan du justera temperaturen och styrningen av pumpen direkt från din telefon eller surfplatta. Aldrig mer behöver du komma hem till ett kallt eller för varmt hus!

 

Med Mitsubishi Electrics innovativa Hyper Heating-tekniken får du god inomhuskomfort!

 

Hyper heating Mitsubishi Dojo

Tveka inte att kontakta vårt team av experter om du har några frågor om Mitsubishi Dojo 35 Luftvärmepumpen. Vi finns här för att hjälpa dig att välja rätt lösning för ditt hem och göra det till en bekväm och hälsosam plats att vara. Utnyttja fördelarna med Mitsubishi Dojo 35 idag och njut av ett förbättrat inomhusklimat!

 

Kontakta oss nu för att få mer information och en kostnadsfri konsultation!

Mitsubishi Dojo 35 Luftvärmepump – Din väg till komfort och trivsel!

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Mitsubishi Dojo 35 Luftvärmepump”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *