Treza Logo
Utmärkelse 2024
Utmärkelse 2024

Panasonic CZ35WKE Luftvärmepump

17 995,00 kr

Pris är inkl. installation efter ROT- avdrag.

  • Värmer upp till ca 120m2 och kyler upp till ca 50m2
  • 6,7kW Värme
  • 4,0kW Kyla
  • SCOP-värde 4,3
  • Energiklass A+
  • Drifttestad ner till -25
  • 5års garanti
  • 10A säkring
  • 290 x 779 x 209 (H X B X D)

 

Läs mer i produktbladet!

5 års garanti
Kampanj

Beskrivning

Panasonic CZ35WKE är en mindre modell av luft-luftvärmepump som lämpar sig perfekt för mindre hus, sommarstugor eller garagen.

Panasonic CZ35WKE Luftvärmepump är med sin uppdaterade och eleganta design en värmepump som passar perfekt in i alla hem och miljöer. Till skillnad från sin föregångare har inte bara designen förbättrats utan pumpen är också något mer exakt när det gäller prestanda och SCOP-värden.

 

 Förutom kraft och stil är denna pump nu utrustad med det nya luftfilter systemet Nanoe-X, som bidrar till tillförlitlig luftfiltrering som neutraliserar och tar bort pollen, mögel, bakterier och virus, uttag och allergener inuti.  Värmepumpen har en inbyggd avfuktare gör att det förhindrar att det bildas bakterier och mögel i luften. 

 

CZ35WKE är en värmepump som passar utmärkt för lite mindre hem eller sommarstugor upp till 100m2 då temperaturen kan ställas in på 8/10 grader. Denna funktion gör att den kan skyddas helt från frost utan betydande energiförbrukning. Samtidigt är den designad för att tåla temperaturer ner till -25°C, vilket gör den perfekt lämpad för vårt nordliga klimat. 

 

EU ställer allt hårdare krav på värmepumpssektorn när det gäller miljövänlighet och nya CZ35WKE är också utrustad med nytt R32-köldmedium, vilket bidrar till en grönare miljö samtidigt som besparingarna maximeras. Förutom att det är mer miljövänligt är det också mer effektivt, vilket gör det lönsammare att byta ut gamla värmepumpar mot nya! Du vet väl att du nu också kan få energieffektiviseringsbidrag?    

Väljer man att ha fjärrstyrning kan du också enkelt via mobilen höja värmen ett par timmar innan du kommer fram. Varmt och behagligt direkt du kliver in! Panasonic CZ35WKE Luftvärmepumpen – ett perfekt val för mindre utrymmen!

Ytterligare information

Varumärken

Egenskaper

Designad innedel, Låg ljudnivå, Miljövänligt köldmedium, Mindre innedel, Styrning via telefon

Yta att värma

Mellan- 100- 150 m²

Produktgaranti

5 år

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Panasonic CZ35WKE Luftvärmepump”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp