Länets företagare 2023

Panasonic HZ25XKE Luftvärmepump

23 295,00 kr inkl. moms

Pris är ink. installation efter ROT- avdrag.
Kort information om luftvärmepumpen:
 • Värmer 15 – 150 m²
 • Värmekapacitet på 7,5 kW
 • Kyler 10 – 40 m²
 • Kylkapacitet på 3,0 kW
 • Energiklass A + + +
 • SCOP- värde på 5,3
 • Drifttestad ner till – 35°
 • Inbyggd Wifi
 • Luftvärmepumpen har en garantitid på 5 år

 

Vid val av färg Svart tillkommer en avgift på 2000:-

 

5 års garanti
Kampanj

Beskrivning

Panasonic HZ25XKE luftvärmepump – Energiförbrukning i bästa klass!

Panasonic HZ25XKE luftvärmepump – Är nu uppdaterad och har blivit ännu mer energieffektiv med nya smarta funktioner. Med en hög värmekapacitet på 7,5 kW och ett SCOP- värde på 5,3 har luftvärmepumpen klassificeringen A +++ vilket är det högsta värdet. Detta är en bidragande faktor till dess popularitet när kylan kommer. Panasonic HZ25XKE Flagship Inverter är anpassad efter nordiskt klimat och är faktiskt en bästsäljare i Skandinavien!

Behaglig svalka och luftrening

Denna pump presterar även under varma sommardagar trots att den är mindre och har en uppskattad design. Luftkonditioneringen med härlig svalka klassas som energisnål och du kan enkelt anpassa pumpen med hjälp av fjärrkontrollen eller varför inte koppla pumpen till Google Assistant eller Alexa? Med luftreningssystemet Nanoe- X kan oönskade partiklar motverkas och systemet främjar istället ett rent luftflöde.

Användbara funktioner
 • Inbyggd Wifistyrning

  – Med Panasonic HZ finns wifi redan inbyggt i pumpen likt en standardfunktion.

 • Luftreningssystem

  – Panasonic HZ25XKE Flagship Inverter har ett luftreningssystem vid namn Nanoe- X som är oerhört effektivt då det generar 10 gånger så många hydroxyradikaler vilka motverkar och även utraderar mögel, bakterier, virus, pollen och allergener i inomhusluften.

 • Tystgående pump

  – Panasonic HZ är en av de tystaste luftvärmepumparna på marknaden då den kan gå ner till hela 18dB (A). Detta gör både inne- och utedel lättplacerade.

Vårt team av värmepumpsexperter står redo för att besvara alla dina frågor och guida dig. Kontakta oss idag för att få mer information om Panasonic HZ25XKE Luftvärmepumpen!

Om märket Panasonic

Panasonic är sedan decennier tillbaka ett populärt varumärke vid val av värmepumpar. Företaget härstammar från Japan vilket i sin tur antyder på dess kvalitet och innovation. Deras värmepumpar är utrustade med energisnåla kompressorer vilket är vad det låter- de producerar mindre el samt begränsat med miljöfarliga utsläpp. Luftvärmepumparna är anpassade efter vårt nordiska klimat. Ett smart val!

Ytterligare information

Egenskaper

Designad innedel, Låg ljudnivå, Miljövänligt köldmedium, Röststyrning via Google Assistant/Amazon Alexa, Wifi-styrning ingår

Produktgaranti

5 år

Yta att värma

Mellan- 100- 150 m²

Varumärken

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Panasonic HZ25XKE Luftvärmepump”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp