Länets företagare 2023

Clivet Swan 2.0 Modell 190- Varmvattenberedare med inbyggd Värmepump inkl. Installation

45 000,00 kr

Priset är inlu</strong></strong>sive installation efter ROT- avdrag.</strong>

Kort information om Clivet Svan 2.0 Varmvattenberedaren Modell 190:</strong>

 • 180 liters tank i emaljerat stål
 • Värmekapacitet på 1,62 kW
 • Snitt tillförd effekt * kW 0,42
 • COP värde på 3,86
 • Max vattentemperatur på 70 °C
 • Köldmedium R134a
 • Standardspänning V 220-240/1/50 

Observera! 

Vill du köpa endast Varmvattenberedaren utan installation är priset för Clivet Svan 2.0 Varmvattenberedaren Modell 190: 36 000 kronor.

Läs mer i Produktbladet
Läs mer om fördelarna med Clivet Swan 2.0 här

Beskrivning

Clivet Swan 2.0 Modell 190- Varmvattenberedare med inbyggd Värmepump – En Hållbar Lösning!

Den är den perfekta lösningen för att e ditt hushåll en effektiv och hållbar lösning för varmvattenberedning. Med den inbyggda värmepumpen kan du dra nytta av miljövänlig teknologi samtidigt som du sparar på energikostnaderna.

Fördelarna med Clivet Swan 2.0 Modell 190

 • Energibesparing: Den inbyggda värmepumpen utnyttjar luftens värmeenergi för att värma upp vattnet. Detta innebär att du kan minska din energiförbrukning avsevärt och spara pengar på din elräkning.
 • Miljövänlig: Genom att använda naturvärme istället för traditionella energikällor som gas eller el, minskar du din klimatpåverkan och bidrar till en mer hållbar framtid.
 • Kompakt design: Modell 190 har en smidig och platsbesparande design, vilket gör den enkel att installera även i trånga utrymmen.
 • Tystgående: Den avancerade teknologin gör den extremt tystgående, vilket gör att du kan njuta av varmvatten utan obehagliga ljudstörningar.

 

Clivet Swan 2.0 är en högeffektiv, energisparande och miljövänlig varmvattenberedare med inbyggd värmepump som är perfekt för villabruk. Med en energiklass på A+ kan den leverera varmvatten upp till 70 grader även vid utomhustemperaturer så låga som -20°C. De höga COP-värdena ger betydande besparingar i energi- och driftskostnader. PÅ samma gång som de möjliggör användning av förnybar energi eftersom Swan 2.0 kan anslutas till en extern solpanel.  

Clivet Swan 2.0 använder avancerade komponenter och teknik för att uppnå hög energieffektivitet och minska driftskostnaderna, vilket garanterar högsta tillförlitlighet och användbarhet. Tack vare användningen av den mest avancerade tekniken har Swan 2.0 ett arbetsområde från -20°C till +43°C i kombinerad drift (värmepump + elvärmeelement) och från -7°C till +43°C med bara värmepumpen. Dessutom är det möjligt att uppnå varmvattentemperaturer över 65°C med enbart värmepumpen. 

 

Beställ din Clivet Swan 2.0 Modell 190 idag och upplev fördelarna med en effektiv och miljövänlig varmvattenberedare med inbyggd värmepump! 

Kontakta oss nu för mer information! 

 

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Clivet Swan 2.0 Modell 190- Varmvattenberedare med inbyggd Värmepump inkl. Installation”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp