Treza Logo
Utmärkelser 2024
Utmärkelse 2024
StockSnap 7LJXUWVX9S


Tack!

De senaste åren har antalet installationer liksom antalet anställda ökat något markant. Vi har fått fler samarbetspartners och antalet kollegor har blivit fler både på kontor och ute på fältet. 

Med dessa fantastiska siffror vill vi passa på att rikta ett Stort Tack till våra kunder, samarbetspartners och kollegor som gjort vår tillväxt möjlig. Treza Solutions har er alltid i åtanke.

Läs gärna vidare om Vår Resa

Värmepumpar i veckan
Värmepumpar i månaden
Värmepumpar om året
Månaders installationsgaranti
Inspirerande medarbetare

Vår Resa

I februari 2018 påbörjades vår resa med en driven kille som bara två år tidigare gått ut gymnasiet. Vi började med att installera robotgräsklippare och fick snabbt samarbetspartners. När värmeböljan samt torkan slog till fick vi tänka om.  

Sedan hösten 2018 har vi även kylcertifikat och idag är vi en av Sveriges ledande installatörsfirmor av luftvärmepumpsinstallationer. Vi täcker stora delar av Sverige från Skåne upp till Östersund med egna installatörer. Kunden ska få en symmetrisk kommunikationsupplevelse genom hela företagsledet. Förutom installation erbjuder vi även service och reparation av luftvärmepumpar. Vårt mål är att alla ska kunna sänka sina värmekostnader samt förenkla vardagen.

Vi är ett företag med glöd som ser stora utvecklingsmöjligheter inför framtiden tack vare den drivna killen i början av denna text som idag är VD på Treza Solutions. 

Styrelsemassan 2020 6 1

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp