Treza Logo
Utmärkelser 2024
Utmärkelse 2024

Luftvärmepump Uppsala län

Uppsala län

Söker du luftvärmepump med installation i Uppsala län? Treza Solutions säljer och installerar luftvärmepumpar i nästan hela Sverige. Köper du en luftvärmepump från oss så ingår alltid installation i priset. Har du redan en luftvärmepump och behöver endast installation så installerar vi även den. Områden som vi bland annat har installerat i är Tierp, Heby, Östhammar, Uppsala, Knivsta och Enköping med omnejd. 

Med huvudkontor i Helsingborg har vi egna lokala kylmontörer som sköter installationen i Uppsala län. Vi erbjuder en helhetslösning från köp av luftvärmepump till installation. Snabbt och smidigt för dig som kund!

Osäker på vilken luftvärmepump du behöver?

Hur stort område som en luftvärmepump kan värma eller kyla beräknas utifrån luftvärmepumpens maximala värmekapacitet. Normalt beräknar man att under optimala förhållanden så krävs det cirka 40-50 Watt/m² effekt i värmeläge och cirka 70 Watt/m² i kylläge.

Vill du ha hjäp med att hitta rätt luftvärmepump i vårt stora utbud så hjälper vi gärna till. För rådgivning, offert, installation, support, service eller garantiärenden, – vänligen ring 042- 300 94 40 eller maila info@treza.se.
Vi har även chatten på hemsidan öppen mellan 8 – 16:30 där får du rådgivning direkt!
Det går även bra att skriva i chatten efter arbetstid så tar vi kontakt med dig dagen efter.

Offert för luftvärmepump i Uppsala

Luftvärmepumpar för Uppsala län

Installation luftvärmepump i Uppsala län

Fördelar med en luftvärmepump

  • Spara både energi och pengar: En luftvärmepump kan ge fyra gånger värmeenergi. 
  • Miljövänlig: Eftersom luftvärmepumpen inte använder fossila bränslen för uppvärmning kan den minska ditt koldioxidavtryck och hjälpa till att skydda miljön. 
  • En investering som lever länge: En välskött luftvärmepump kan hålla i upp till 15 – 20 år! 
  • Användbar året om: En luftvärmepump är ett bra komplement till din primära värmekälla och kan både användas för att värma och kyla ditt hem.
  • Minska luftfuktigheten: En luftvärmepump hjälper även till att minska luftfuktigheten och med det risken för mögel i ditt hem.  

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp