Treza Logo
Utmärkelser 2024
Utmärkelse 2024

Luftvärmepump i Västernorrlands län

Luftvärmepump i Västernorrlands län

Med huvudkontor i Helsingborg har vi egna lokala kylmontörer som sköter installationen i Västernorrlands län. Vi erbjuder en helhetslösning från köp av luftvärmepump till installation. Snabbt och smidigt för dig som kund! Treza Solutions säljer och installerar luftvärmepumpar i delar av Västernorrlands län. Köper du en luftvärmepump från oss ingår alltid installation i priset. Har du redan en luftvärmepump och behöver få den installerad så sköter vi om det också. Med våra egna lokala kyltekniker handhas installationen snabbt och smidigt inom två veckor från det du beställt. Områden vi tidigare har installerat i är Timrå, Sundsvall och Ånge med omnejd. 


Funderar du över ifall vi kan installera i ditt område? Vänligen hör av dig till 042- 300 94 40. Hit kan du även ringa om du har frågor kring support, service, garantiärenden, offert, rådgivning och installation. Eller maila till info@treza.se

Vilken värmepump är bäst?

Det är många faktorer som påverkar vilken värmepump som passar just ditt behov. Hur stort utrymmet är som ska värmas eller kylas, vill du ha fjärrstyrning, hur lång garantitid etc. Vill du ha hjälp med att hitta rätt luftvärmepump för just dig i vårt breda utbud så hjälper vi gärna till. För rådgivning, offert, installation, support, service eller garantiärenden, vänligen ring 042- 300 94 40 eller maila info@treza.se.

Vi har även chatten på hemsidan öppen mellan 8 – 16:30 där får du rådgivning direkt!
Det går även bra att skriva i chatten efter arbetstid så tar vi kontakt med dig dagen efter.

Offert för luftvärmepump i Västernorrland

Luftvärmepumpar för Västernorrlands län

Installation av luftvärmepump i Västernorrlands län

Några fördelar med luftvärmepump:

  • Spara energi och pengar: En luftvärmepump kan ge upp till fyra gånger värmeenergi än den el som den förbrukar.
  • Skydda miljön: En värmepump minskar användningen av fossila bränslen och hjälper på så sätt till att skydda miljön
  • Hållbar:  Luftvärmepumpen kan hålla mellan 15 – 20 år ifall du tar hand om den på rätt sätt. 
  • Använd året om: En luftvärmepump kan användas för både värma och kyla, vilket gör den praktisk året om!
  • Förebygger fuktskador: En luftvärmepump kan hjälpa till att minska fuktigheten i ditt hem och på så sätt förhindra mögel.

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp