Treza Logo
Utmärkelser 2024
Utmärkelse 2024

Luftvärmepump i Västmanlands län

Luftvärmepump i Västmanlands län

Hos Treza Solutions hittar du både luftvärmepumpar och luftvärmepumpsinstallationer i Västmanlands län. Installation ingår alltid när du köper en luftvärmepump från Treza Solutions, men har du köpt en luftvärmepump och önskar endast installation så sköter vi det också. Vi har egna lokala montörer på plats i Västmanlands län. Exempel på områden vi har installerat i är Norberg, Fagersta, Sala, Skinnskatteberg, Surahammar, Västerås och Arboga med omnejd. 

Med huvudkontor i Helsingborg har vi egna lokala kylmontörer som sköter installationen i Uppsala län. Vi erbjuder en helhetslösning från köp av luftvärmepump till installation. Snabbt och smidigt för dig som kund!

Vilken värmepump behöver du?

Tänk på att hur stor yta en luftvärmepump kan värma eller kyla utgår från värmepumpens maximala kapacitet. Så när förhållanden är optimala så beräknas det att det krävs cirka 40-50 Watt/m² effekt i värmeläge och cirka 70 Watt/m² i kylläge.

Vill du ha hjäp med att hitta rätt luftvärmepump i vårt stora utbud så hjälper vi gärna till. För rådgivning, offert, installation, support, service eller garantiärenden, vänligen ring 042- 300 94 40 eller maila info@treza.se.

Vi har även chatten på hemsidan öppen mellan 8 – 16:30 där får du rådgivning direkt!
Det går även bra att skriva i chatten efter arbetstid så tar vi kontakt med dig dagen efter.

Offert för luftvärmepump i Västmanlands län

Luftvärmepumpar för Västmanlands län

Installation av luftvärmepump i Västmanlands län

Vilka är då fördelarna med en värmepump?

  • Energibesparing: En luftvärmepump kan ge upp till fyra gånger värmeenergi, vilket kan resultera i betydande energibesparingar. 
  • Miljövänlig: Eftersom en luftvärmepump inte använder fossila bränslen för uppvärmning hjälper den till att skydda miljön. 
  • Lång livslängd: Den långa livslängden för en värmepump gör att det är en hållbar investering. En välskött pump kan hålla mellan 15 – 20 år! 
  • Användbar för både värme och kyla: En luftvärmepump kan användas för både att värma och kyla ditt hem, samt är ett bra komplement till din primära värmekälla.
  • Minska risken för fuktskador: En luftvärmepump kan hjälpa till att minska fuktigheten i ditt hem. 

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp