Treza Logo
Utmärkelse 2024
Utmärkelse 2024

Kom ihåg- Installation ingår alltid i priset när du köper värmepump från Treza!

Installation ingår alltid i priset!

Varför bry sig om stressen och de extra kostnaderna för att hitta en separat installationstjänst? Hos oss kan du känna dig trygg med att vårt team av experter tar hand om allt från början till slut. När du väljer att köpa en värmepump från oss inkluderar vi alltid installationen i priset! Det pris du ser i vår webbshop är det slutliga priset!

På Treza Solutions tror vi på att erbjuda en sömlös upplevelse från början till slut. Det är därför vi inkluderar professionell installation vid varje köp av värmepump. Vårt team av egna erfarna montörer kommer att se till att din värmepump installeras korrekt och effektivt, så att du kan njuta av dess fördelar utan krångel eller stress. Och snabbt dessutom! När du köper en luftvärmepump från oss får du den installerad inom 14 dagar! Vi har våra egna kyltekniker som installerar från Skåne hela vägen upp till Östersund!

Kyltekniker på Treza Solutions

Det pris du ser webbshopen är det totala priset!

Oberoende vilket varumärke du väljer och vilken värmepump som passar dig bäst, så ingår standardinstallation alltid i det pris du ser i vår webbshop. Det kommer inga frakttillägg och inga installationskostnader! Det pris du ser i vår webbshop inkluderar både frakt och standardinstallation. Enkelt och smidigt och inga tillägg! Har du speciella tillägg du vill eller behöver göra för installationen av luftvärmepumpen så är det viktigt att du kontaktar oss i förväg så att vi kan ge en offert om de åtgärderna som inte ingår i vår standardinstallation! Klicka här för att se vad som ingår i en standardinstallation. 

Vi erbjuder inte bara värmepumpar av högsta kvalitet från ledande varumärken, utan vi prioriterar också kundnöjdhet. Vi vill göra din resa mot ett bekvämare och mer energieffektivt hem till en barnlek. Med vår heltäckande installationstjänst kan du luta dig tillbaka och slappna av medan vi tar hand om resten.

Dra nytta av vår allomfattande prissättning och upplev den ultimata bekvämligheten med en one-stop-shop. Oavsett om du vill uppgradera ditt nuvarande värmesystem eller investera i en mer miljövänlig lösning har vi det du behöver.

Kontakta oss idag för att få veta mer om våra luftvärmepumpar och hur vi jobbar med installationen.  

Gör det smartare valet genom att välja Treza Solutions. Vi är din pålitliga partner för helhetslösningar för luftvärmepumpar! Och installationen, med våra egna lokala montörer, ingår som sagt, alltid i priset!         

 Har du frågor? Kontakta oss så återkopplar vi!  

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp