Ditt hem kan bli mycket mer

ENERGISNÅLT!

Luftvärmepump Installation

FÅ BÄTTRE INOMHUSKLIMAT

BESTÄLL DAIKIN LUFTVÄRMEPUMP MED INSTALLATION

LUFTVÄRMEPUMP INSTALLATION

Att skaffa luftvärmepump med installation är ett smart val eftersom det är det mest energieffektiva sättet du kan värma upp ditt hus på.

En proffsigt utfärdad luftvärmepumpsinstallation borgar för en värmepump som blir så effektiv som det bara går. Vi på Treza Solutions AB tycker att alla hushåll i Sverige ska få upp ögonen för hur energieffektivt det är att installera luftvärmepump.

LUFTVÄRMEPUMP PRIS INKL. INSTALLATION

Pris för luftvärmepump inkl. installation kan variera beroende på modell, placering, väggtjocklek och väggmaterial. Vi har både billig luftvärmepump med installation samt lite dyrare alternativ.

Alla våra offerter på luftvärmepumpar är inklusive installation då vi inte säljer luftvärmepumpar separat utan installation. Däremot kan du självklart köpa en luftvärmepump någon annanstans och låta oss ta hand om endast installationen.

Scrolla ner för att se modellerna på Daikin luftvärmepumpar som vi erbjuder inkl. installation.

Fråga oss på en offert för just ditt projekt.

LUFTVÄRMEPUMP PRIS ENDAST INSTALLATION

Vi erbjuder även enbart installation av värmepump om du exempelvis har köpt en begagnad luftvärmepump eller köpt en från någon av våra samarbetspartners.

Se vårt pris på installation av luftvärmepump nedan.

GLÖM INTE ATT DU KAN FÅ ROT-AVDRAG PÅ 30% AV INSTALLATIONSKOSTNADEN!

Luftvärmepump med installation

Luftvärmepump inkl. installation

Modellerna nedan är de luftvärmepumpar vi erbjuder komplett inkl. installation.

Vi kan självklart även sköta bara installationen om du har köpt en luftvärmepump någon annanstans.

Köp Daikin Caldo XRH

Daikin Luftvärmepump CALDO XRH
Energieffektivitet A+++

Caldo XRH tillhör Daikins senaste generation värmepumpar som är optimerade för kallt klimat med Optimised Heating 4+. Det innebär att luftvärmepumpen presterar minst sin nominella effekt ner till -25°C. Detta är otroligt energieffektiva värmepumpar!

Vi erbjuder Caldo XRH inkl. installation i två utföranden:

 

Daikin Luftvärmepump SOLO XRH
Energieffektivitet A++

Solo XRH passar perfekt där det är trångt med utrymme tack vare den låga bygghöjden. Solo modellerna är utrustade med Optimised Heating 4. Detta är luftvärmepumpar för svenskt klimat och är optimerade för att ge högsta verkningsgrad. 

Vi erbjuder Solo XRH inkl. installation i två utföranden:


Nedan ser du skillnaden mellan modellerna:
Solo XRH35 vs XRH25
Treza Daikin Solo XRH 25
Daikin Solo R Treza Solutions AB

Daikin Luftvärmepump SOLO R
Prisvärd och effektiv

Den nya och prisvärda vägg modellen Solo R använder det nya miljövänliga och effektiva köldmediumet R-32. Utmärkt för både värme och luftkonditoinering. Diskret design och mycket tystgående.

Vi erbjuder Solo R inkl. installation i tre utföranden:

Daikin Luftvärmepump CALDO R
Rejält effektiv

Caldo R är en rejäl och effektiv värmepump med smart närvarosensor som reducerar temperaturen när rummet är tomt. Med sin mjuka form och tidlösa design smälter den in i alla miljöer. 

Vi erbjuder Caldo R inkl. installation i tre utföranden:

Treza Daikin Caldo XRH höger KVADRAT

Få en offert på luftvärmepump med installation

Fyll i formuläret nedan eller ring oss för att få ett pris idag.

Måndag – fredag: 7 – 17

E-post: info@treza.se

Daikin Luftvärmepump inkl. installation

ATT TÄNKA PÅ VID INSTALLATION AV LUFTVÄRMEPUMP

Det finns en del saker att tänka på när man beställer en luftvärmepump med installation

Det är viktigt att företaget som ska installera luftvärmepumpen är certifierade i enlighet med gällande förordningar. Våra installatörer har alla certifikat som behövs för installation av luftvärmepump och är alltid mycket noggranna i sitt arbete. 

En annan sak att tänka på är placeringen av luftvärmepumpen inomhus för att få bästa effekt. Placeringen påverkar hur mycket energi du kan spara. Beroende på placeringen och husets planlösning så kan en luft/luftvärmepump minska uppvärmningsbehovet med hela 55%.

En luftvärmepump behöver ha bra med utrymme framåt eftersom fläktarna i värmepumpen trycker den varma eller kalla luften framåt. Den ska också helst installeras så högt som möjligt för att ge bästa effekt.

Luftvärmepumpen ska även installeras så centralt som möjligt i huset för att värmen ska kunna spridas till så många rum som möjligt. Det är bra om den är placerad i ett stort rum som t.ex. i vardagsrummet. 

Det bästa är att tänka efter före och planera i förväg vilka rum man vill ska ha mest värme. I snitt brukar man säga att temperaturen sjunker en till två grader för varje dörröppning som passeras. Därför bör man också ställa in temperaturen på värmepumpen några grader högre än önskad rumstemperatur.

HUR GÖR VI EN INSTALLATION AV LUFTVÄRMEPUMP?

En sak som gör oss unika jämfört med de flesta företag som installerar luftvärmepumpar är att vi har egna anställda montörer. Det betyder att vi inte lägger ut jobbet på någon annan utan tar hand om det själva. 

På det viset slipper kunden att ha kontakt med flera olika aktörer och slipper att bli förvirrad om vem det faktiskt är som utför jobbet. När du beställer en installation av Treza Solutions AB så är det vi som kommer och installerar, och ingen annan. 

Det betyder också att vi kan ge dig en exakt tid när vi kan komma och installera din värmepump eftersom vi har kontroll över vår kalender och när våra montörer kan komma till dig.

VILKA MÄRKEN INSTALLERAR VI?

Vi installerar de flesta märken som finns på marknaden. Bland annat kan vi hjälpa dig att installera följande märken: Daikin, Invest Living, Mitsubishi, Panasonic, Bosch, Fujitsu, Sharp, Toshiba, LG, Electrolux, Samsung och Midea m.fl. 

Vi är extra bra på att installera Daikin och det är även det enda märket vi själva säljer tillsammans med installation.

Pris för endast installation av luftvärmepump

När du redan har en luftvärmepump eller har köpt från en av våra samarbetspartners
kr 4295 efter ROT-avdrag
  • Detta pris gäller en standardinstallation och inkluderar följande:
  • 5 meter rör
  • Håltagning max 30 cm
  • Håltagning max 2 meters höjd
  • Installeras med stickkontakt på ute- eller innedel. Max 1,5 meter kabel.
  • Utedel Max 1,5 meters höjd
  • Innedel Max 2,5 meters höjd
  • Medföljer väggkonsol samt 4 st vibrationsdämpare
  • Vägg av trä, leca, tegel (INTE bränt tegel)
  • Betong, eternit, puts, bränt tegel eller timmer ingår ej
Luftvärmepump endast installation

NÅGRA FÖRDELAR MED LUFT/LUFTVÄRMEPUMP

ENERGISNÅLT

En luft/luftvärmepump kan spara dig hela 35 - 40% i energibesparing. Ännu högre i södra Sverige. Gäller både nya och gamla hus.

SMIDIGT

Du slipper att kånka på pelletssäckar på vintern eller använda fula jobbiga bordsfläktar på sommaren. En luftvärmepump är allt-i ett.

DRIFTSÄKERT

Sluta oroa dig om pelletsen tagit slut eller om du har huggit upp tillräckligt mycket ved inför vintern. Luftvärmepumpen sköter jobbet!

SERVICE

Vi står till din tjänst! När du behöver en service eller rengöring så ring oss. Vi är alltid nära till hands redo att hjälpa till.

luftvärmepump inkl installation