Treza Logo
Utmärkelser 2024
Utmärkelse 2024

Representerar du ett företag eller en bostadsrättsförening?

Se hit!

Oavsett om ni behöver värmepumpar till hus, kontor, förråd eller verkstad så har vi på Treza Solutions ett brett utbud. Många av våra värmepumpar klarar av att både värma och kyla stora ytor, såsom kontor eller lager. Det finns oändligt många olika variationer på hur man kan placera värmepumparna för att uppnå maximal effekt, men våra kunniga experter har kunskapen och kan hitta den optimala lösningen för ert företag eller BRF. Därför erbjuder vi gratis kundbesök, där vi kan komma ut och se över lösningar för era behov.

När installationsdagen väl är kommen samlar vi ihop full styrka med våra egna anställda montörer för att kunna installera alla pumpar under en så kort tid som möjligt för att underlätta för dig och ditt företags skull.

Fördelar med att välja oss?  

  • Er BRF eller företag har kontakt med ett och samma företag under hela processen. Vi hjälper dig att hitta rätt värmepumpar för era lokaler, sen kommer våra egna montörer och installerar dem. Även om det skulle uppstå andra ärenden efteråt såsom garantier, reklamationer, service, osv. Så finns vi vid er sida och hjälper er med det.
  • Vi har även erfarenhet av att installera många pumpar i samma byggnad/område. Senast var det 30 stycken pumpar i maskinhallar i Staffanstorp. Ett annat tillfälle var i en stugby i Åre nära skidanläggningen, där installerade vår lokala kyltekniker 16 luftvärmepumpar. 

Några referens bilder från våra installationer 

Lokaler- viktigt för en bättre arbetsmiljö

Det är av stor vikt att ett företags lokaler har en bra temperatur. Det är allmänt bevisat att företag som har god luftkvalitet och behaglig temperatur på så vis kan öka personalens koncentration och därtill gemenes prestation. Med en luftvärmepump renas luften i lokalen från smuts och bakterier mm. och blir således mer hälsosam att vistas i. Dessutom kan temperaturen regleras med bara ett knapptryck. Detta är framförallt en fördel för kontorslokaler men även förrådslokaler där temperaturen är viktig för att undvika skador på det förvarade materialet. Luft/luftvärmepumpen bidrar med underhållsvärme och gör att luftfuktigheten reduceras vilket i sin tur förhindrar icke tåliga produkter som verktyg från att rosta men även från att kondens och mögel ska bildas.  

Vi på Treza Solutions kan även bistå med luftvärmepumpar till mindre lagerlokaler. Vid större lagerlokaler rekommenderar vi andra värmepumpsanläggningar då det kan vara högt i tak och mycket yta. 

Våra takkassetter kan vi rekommendera för alla utrymmen. Om man inte har möjlighet eller utrymme på väggen att placera en luftvärmepump. Eller om man av estetiska skäl inte vill ha en synlig luftvärmeump så är en takkasset en ypperlig lösning!

Sänk er klimatpåverkan, energiförbrukning och värmekostnader

Värmepumpar är en suverän investering för den som vill minska sin klimatpåverkan, energiförbrukning och värmekostnader, men samtidigt uppnå ett behagligt inomhusklimat. De värmepumpar vi erbjuder våra kunder tar luften utifrån och omvandlar det till kyla eller värme och därmed tar det inte skada på miljön. Sedan har det påvisats att bostadsrättsföreningar med värmepumpar har sparat upp mot 80% av sina kostnader som de annars hade lagt på värme och varmvatten till sina fastigheter. Man behöver inte ha en värmepump som sin primära värmekälla för att minska sin klimatpåverkan, energiförbrukning och kostnader. Utan det går lika bra att ha den som ett komplement, vilket vi på Treza Solutions även rekommenderar våra kunder till. Därför är värmepumpar ett bra komplement för flera eller större fastigheter, såsom kontor, lager, verkstad och bostäder. 

Är du intresserad eller har frågor och funderingar?

Fyll i formuläret nedan eller ring till våra experter, så hjälper vi dig! 

E-post: info@treza.se
HUVUDKONTOR HELSINGBORG

Torbornavägen 12

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp