Treza Logo
Utmärkelser 2024
Utmärkelse 2024

Luftvärmepump i Örebro län

Luftvärmepump i Örebro län

Bor du i Örebro län och vill hitta en bra luftvärmepump med snabb installation? Treza Solutions huvudkontor finns i Helsingborg men vi säljer och installerar luftvärmepumpar i hela Örebro län. Med egna lokala certifierade kyltekniker sköter vi allt från det du köpt pumpen tills den är installerad.

Köper du en luftvärmepump från Treza Solutons så ingår installation alltid i priset. Om du redan har en luftvärmepump och behöver endast installation av pumpen så sköter vi om den delen också. Områden i Örebro som vi bland annat har installerat i är Hällefors, Nora, Lindesberg, Karlskoga, Degerfors och Kumla med omnejd.

Med huvudkontor i Helsingborg har vi egna lokala kylmontörer som sköter installationen i Uppsala län. Vi erbjuder en helhetslösning från köp av luftvärmepump till installation. Snabbt och smidigt för dig som kund!

Vilken värmepump ska du välja?

Det är många faktorer som påverkar vilken värmepump som passar just ditt behov. Hur stort utrymmet är som ska värmas eller kylas, vill du ha fjärrstyrning, hur lång garantitid etc. Vill du ha hjälp med att hitta rätt luftvärmepump för just dig i vårt breda utbud så hjälper vi gärna till. För rådgivning, offert, installation, support, service eller garantiärenden, vänligen ring 042- 300 94 40 eller maila info@treza.se.

Vi har även chatten på hemsidan öppen mellan 8 – 16:30 där får du rådgivning direkt!
Det går även bra att skriva i chatten efter arbetstid så tar vi kontakt med dig dagen efter.

Offert för luftvärmepump i Örebro län

Luftvärmepumpar för Örebro län

Installation av luftvärmepump i Örebro län

Några fördelar med luftvärmepump:

En luftvärmepump kan ge fyra gånger värmeenergi än den el som den förbrukar dessutom har den andra fördelar!
  • Skyddar miljön: En värmepump minskar användningen av fossila bränslen och hjälper på så sätt till att skydda miljön.
  • Lång investering: Sköter du om din luftvärmepump kan den hålla mellan 15 – 20 år! 
  • Använd året runt: En luftvärmepump kan användas för både värme och kyla vilket gör den praktisk året om!
  • Lägre luftfuktighet: En luftvärmepump kan hjälpa till att minska fuktigheten i ditt hem och på så sätt förhindra mögel.  

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp