Treza Logo
Utmärkelser 2024
Utmärkelse 2024

Luftvärmepump i Hallands län

Luftvärmepump i Hallands län

Att installera en luftvärmepump är en smart investering! Du sparar både energi, pengar och på miljön. Treza Solutions är baserat i Helsingborg men vi både säljer och installerar luftvärmepumpar i hela Hallands län. Vi har endast egna lokala kyltekniker som sköter installationen vilket gör det smidigt för dig som kund. Har du redan köpt en värmepump och endast behöver installation så kan du boka det hos oss också!
Områden vi bland annat har installerat i är Kungsbacka, Varberg, Falkenberg, Hylte, Halmstad och Laholm med omnejd. 

Vilken luftvärmepump ska du ha?

Det är flera faktorer som spelar in när du ska välja din luftvärmepump, bland annat hur stor yta du vill värma och/eller kyla. Är du osäker på vilken luftvärmepump som passar i just din bostad är du varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig hitta rätt val för dina behov.

Ring 042- 300 94 40 eller maila info@treza.se för rådgivning, offert, installation, support service eller garantiärenden. Vi har även chatten på hemsidan öppen mellan 8 – 16:30 där du kan få rådgivning direkt! Det går även bra att skriva i chatten efter arbetstid så tar vi kontakt med dig dagen efter.  

Luftvärmepumpar för Halland

Offert för luftvärmepump i Halland

Installation luftvärmepump Hallands län

Vilka är fördelarna med en luftvärmepump?

  • Spara energi: En luftvärmepump kan ge upp till fyra gånger mera värmeenergi.
  • Den är miljövänlig: En luftvärmepump är ett smart sätt att skona vår miljö!
  • Lång livstid: En värmepump är en investering som du har nytta av länge. Underhåller du och servar den väl kan värmepumpen hålla upp till 15 – 20 år! 
  • Två i ett: Det fina med en värmepump är att man kan både värma och kyla hemmet med den. Ett mångsidigt tillägg till ett hem med komfort. 
  • Luftfuktighet och mögel: Luftvärmepumpen hjälper dig att förhindra luftfuktighet som i sin tur kan leda till mögel- och fuktskador.

Några av våra installationer i Hallands län

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp