Luftvärmepump i Västra Götalands län

Västra götalands län

Hos Treza Solutions hittar du både luftvärmepumpar och installation av luftvärmepumpar för hela Västra Götalands län. Områden som vi bland annat har installerat i är Göteborg, Mölndal, Tranemo, Lerum, Trollhättan, Öckerö*, Lysekil, Mellerud, Stömstad med omnejd. Installation ingår alltid när du köper luftvärmepump från Treza Solutions men har du köpt en luftvärmepump och behöver installation så sköter vi den delen också. 

Vårt huvudkontor finns i Helsingborg men vi levererar och installerar luftvärmepumpar i nästan hela Sverige.

Vilken värmepump ska jag välja?

Är du osäker på vilken luftvärmepump som passar din bostad så är du varmt välkommen att kontakta oss så hjälper våra luftvärmepumps-experter dig hitta rätt val för dina behov.

Kontakta oss gärna på 042- 300 94 40 eller maila till info@treza.se för rådgivning, offert, installation, support service eller garantiärenden.

Luftvärmepumpar för Västra Götaland

Offert för luftvärmepump för Västra Götaland

Installation luftvärmepump Västra Götaland

Fördelar med luftvärmepump

 • Energibesparing: En luftvärmepump kan ge upp till fyra gånger mer värmeenergi än den elektricitet som används för att driva pumpen, vilket kan resultera i betydande energibesparingar.

   

 • Miljövänlig: Eftersom en luftvärmepump inte använder fossila bränslen för uppvärmning, kan den minska ditt koldioxidavtryck och hjälpa till att skydda miljön.

   

 • Lång livslängd: En väl underhållen luftvärmepump kan ha en livslängd på 15 till 20 år, vilket är längre än många andra uppvärmningssystem.

   

 • Användbar året runt: En luftvärmepump kan användas för både uppvärmning och kylning av ditt hem, vilket kan vara särskilt användbart under varmare månader.

   

 • Minskar fuktskador: En luftvärmepump kan hjälpa till att minska fuktigheten i ditt hem, vilket kan minska risken för mögel- och fuktskador.

Några av våra installationer i Västra Götalands län

*Ö-tillägg tillkommer. Kontakta oss för att få reda på prisbilden.