Treza Logo
Utmärkelser 2024
Utmärkelse 2024

Luftvärmepump i Blekinge län

Blekinge län

Söker du luftvärmepump i Bleking län?Du gör helt rätt i att investera i en luftvärmepump! Faktum är att du sparar både pengar, energi och värnar om miljön på samma gång! Treza Solutions huvudkontor ligger i Helsingborg men vi både säljer och installerar luftvärmepumpar i hela Blekinge län. Vi har endast egna lokala kyltekniker som sköter installationen vilket gör det smidigt för dig som kund. Har du redan köpt en värmepump och endast behöver installation? Vi löser det också! Boka din installation här.
Områden vi bland annat har installerat i är Karlskrona, Rödeby, Jämjö, Nättraby, Hasslö, Fridlevstad, Holmsjö, Bräkne Hoby, Karlshamn, Mörrum, Jämshög, Olofström och Sölvesborg med omnejd.  

Vilken luftvärmepump passar dina behov?

Det är flera faktorer som spelar in när du ska välja din luftvärmepump, bland annat hur stor yta du vill värma och/eller kyla. Är du osäker på vilken luftvärmepump som passar i just din bostad är du varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig hitta rätt val för dina behov.

Ring 042- 300 94 40 eller maila info@treza.se för rådgivning, offert, installation, support service eller garantiärenden. Vi har även chatten på hemsidan öppen mellan 8 – 16:30 där du kan få rådgivning direkt! Det går även bra att skriva i chatten efter arbetstid också så tar vi kontakt med dig påföljande arbetsdag.

Luftvärmepumpar för Blekinge län

Offert för luftvärmepump i Blekinge län

Installation av luftvärmepump i Blekinge län

Vad är fördelarna med luftvärmepump?

  • Du sparar energi: En luftvärmepump kan ge upp till fyra gånger mera värmeenergi och du kan spara upp till 60% av dina värmekostnader.
  • Miljövänligt alternativ:  Luftvärmepumpen använder inte fossila bränslen för uppvärmning och på så sätt skyddar miljön du miljön. 
  • Hållbar: En värmepump är en investering som du har nytta av på lång sikt. Underhåller du och servar den väl kan värmepumpen hålla upp till 15 – 20 år! Låt oss göra en rengöringsservice av din luftvärmepump – klicka här
  • Två i ett: Det fina med en luftvärmepump är att du både kan värma och kyla hemmet. Ett mångsidigt tillägg till ett bekvämare hus. 
  • Luftfuktighet och mögel: Luftvärmepumpen hjälper dig att förhindra luftfuktighet som i sin tur kan leda till mögel- och fuktskador.

Några av våra installationer i Blekinge län

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp