Treza Logo
Utmärkelser 2024
Utmärkelse 2024

Värmepump i Skåne

Skåne län

Söker du värmepump i Skåne län? Hos Treza Solutions hittar du både luftvärmepumpar, luft-vattenvärmepumpar och installation av värmepumpar i hela Skåne län. Hela vägen från bland annat Kristianstad, Åhus, Österlen, Kivik, Simrishamn, Ystad, Trelleborg och Malmö upp till Båstad, Höganäs, Ängelholm, Örkelljunga och Osby. När du köper en luftvärmepump från Treza Solutions så ingår installation alltid i priset. Har du köpt en värmepump från någon annan leverantör och behöver installation så tar vi hand om den delen också. 

Vår bas är i Helsingborg men vi levererar och installerar värmepumpar inte bara i hela Skåne län men också i nästan hela landet.

Varför är det fördelaktigt att installera en värmepump i Skåne?

Att installera en värmepump i Skåne är fördelaktigt av flera skäl. För det första har Skåne ett tempererat klimat med milda till kalla vintrar, samt  varma somrar. Därmed är luftvärmepumpar effektiva för det här klimatetet, då de genererar värme på vintern och sommartid för att kyla ner inomhusmiljön under de varma somrar som Skåne kan ha. Som i  januari är medeltemperaturen i Skåne runt nollan och ibland något lägre under vissa vintrar. Även kan vädret i Skåne ändras snabbt och då är det fördelaktigt med en luft-luftvärmepump som snabbt ändrar temperaturen inomhus. I det milda klimatet i Skåne ger värmepumpar en hög effekt och därmed är dem mycket effektiva. 

En annan fördel med att installera en värmepump i Skåne är att det är en kostnadseffektiv lösning. Luftvärmepumpar är energieffektiva och kan hjälpa till att minska värmekostnaderna. Eftersom Skåne har en längre uppvärmningsperiod jämfört med norra Sverige, kan användningen av värmepumpen vara mer konstant och därmed ge ännu större kostnadsbesparingar över tid.

Ytterligare en fördel är den hållbara och miljövänliga aspekten. Luftvärmepumpar använder omgivande luft för att generera värme, vilket minskar behovet av fossila bränslen och minskar därmed koldioxidutsläppen. Genom att installera en luftvärmepump i Skåne bidrar man till att minska sin miljöpåverkan och främja en mer hållbar energianvändning.

Det du kan förvänta dig är betydande energibesparingar i det milda klimat som Skåne har! 

Vilken värmepump är den rätta?

Det kan vara svårt att veta vilken värmepump som passar just dina behov. Våra värmepumpsexperter hjälper dig välja rätt värmepump. Varmt välkommen att kontakta oss!

Du kan ringa oss på 042- 300 94 40 eller maila till info@treza.se för offert, installation, rådgivning, service, garantiärenden eller support.

Luftvärmepumpar för Skåne

Offert för luftvärmepump i Skåne

Installation luftvärmepump Skåne

Vilka är fördelarna med en luftvärmepump?

  • Du sparar energi: En luftvärmepump kan ge upp till fyra gånger mer värmeenergi.
  • Den är miljövänlig: Luftvärmepumpen använder inte fossila bränslen för uppvärmning och det hjälper på det sättet att den skyddar miljön!
  • Luftvärmepumpen har en lång livslängd: Underhåller du den väl kan den hålla upp till 15 – 20 år! 
  • Du kan använda den året runt: En luftvärmepump kan du använda både för att värma och kyla ditt hem.
  • En värmepump minskar fuktskador: En luftvärmepump hjälper till att minska fuktigheten i ditt hem, och på det sättet minskar risken för mögel- och fuktskador. 

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp