Treza Logo
Utmärkelse 2024
Utmärkelse 2024
Brannschvinnare 2024

Branschvinnare 2024

Vi är glada att kunna meddela att vi på Treza Solutions har utsetts till branschvinnare för andra året i rad, en bedrift som endast 2% av svenska företag har lyckats med!

Läs mer »
Påskerbjudande av AC pumpar

Påskerbjudande av AC pumpar

När vädret blir varmare och påsken närmar sig är det perfekt att börja fundera på hur du ska göra ditt hem redo för säsongen. Och vilket bättre sätt att göra det på än att investera i en AC pump? På Treza Solutions har vi påskerbjudande på många av våra AC pumpar, så att du kan hålla dig sval och bekväm under den varma våren och sommaren. 

Läs mer »
Aktuellt luft-vattenvärmepumpar i Stockholm

Luft-vattenvärmepumpar i Stockholm

Det var inte länge sedan vi introducerade vårt nya sortiment av värmepumpar, som är luft-vattenvärmepumpar. På Treza Solutions erbjuder vi inte bara högkvalitativa luft-vattenvärmepumpar utan även professionell installation som ingår i priset. Till en början sålde och installerade vi endast dessa värmepumpar i Skåne, men vi har utökat vårt försäljnings- och installationsområde till att även omfatta Stockholmsområdet.

Läs mer »
Stora Villamässan Malmö 2023

Träffa oss på Stora Villamässan

Vill du ha tips och råd om energieffektiva lösningar för ditt hem? Då ska du definitivt ta chansen att besöka oss på Stora Villamässan & Vår Trädgård i Malmö! Vi kommer att vara där för att visa upp våra produkter och tjänster, erbjuda specialerbjudanden och naturligtvis träffa dig personligen!

Läs mer »
Treza Solutions Företagsträff 2024

Treza Solutions företagsträff 2024

Nyligen höll vi vår årliga företagsträff på vårt huvudkontor i Helsingborg, där alla våra medarbetare från hela landet samlades. Under två dagar fick vår personal ta del av informativa och inspirerande föreläsningar, lagtävlingar, härliga middagar och ett stort tårtkalas. Kolla in videon för att se alla höjdpunkter!

Läs mer »

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp