Länets företagare 2023

Decembers tips & tricks

Den här månaden har vår egen kyltekniker William som monterar runt om i Skåne delat med sig av sina 3 bästa tips på hur din luftvärmepump ska klara sig bäst under vintern:

Läs mer »

Höstens mässor 2023 avslutas på Lodge & Lya mässan

För några veckor sedan var vi på Lodge & Lya mässan i Vemdalen och vilken fantastisk mässa det var! Det var ett kanonavslut på höstens mässor. Vi på Treza är väldigt glada och tacksamma för alla som vi har träffat på mässor under hösten och som har visat intresse för oss.

Läs mer »

Treza på Di Gasellmiddag

I förra veckan var det dags för oss att sätta på oss klackarna och finkläderna, då vi var bjudna till Di gasellmiddag i Malmö. Det var en väldigt rolig och givande kväll.

Läs mer »
Black Month

Nu har Treza Solutions Black Month dragit igång!

Under hela november månad kan du som kund fynda luftvärmepumpar från våra högkvalitativa leverantörer till ett galet bra pris! Vi har otroliga rabatterade priser på de flesta varumärkena och modeller, samt installationen av våra egna kyltekniker ingår som alltid i priset!

Läs mer »
Hem & Villamässan

Höstens mässor

Läs mer om de mässor som vi på Treza har ställt ut på under hösten, samt vilket som blir vår sista mässa för detta året!

Läs mer »
DI Gasell Treza Solutions

Di Gasell 2023

Först Länets Företagare 2023, sedan Branschvinnare 2023, men det tog inte slut där!

Nu kan vi med stolthet presentera att vi har blivit tilldelade priset Di Gasell 2023 via Dagens industri! En utmärkelse som grundar sig i olika värden vilka gör att vi idag kan klassas som ett av Sveriges snabbast växande företag!

Läs mer »
Service av luftvärmepump inför hösten

Tips & råd för att få en varmare höst

Nu är hösten och vintern ärmar sig med stormsteg, så är det dags att se över sin luftvärmepump och damma av den efter sommaren. Därmed har vi på Treza frågat vår väldigt duktiga kyltekniker William om vad hans 3 bästa tips är för att göra sin luftvärmepump redo för de kalla månaderna i Sverige

Läs mer »

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp