Treza Logo
Utmärkelser 2024
Utmärkelse 2024

Luftvärmepump i Jämtlands län

Luftvärmepump i Jämtlands län

Att installera en luftvärmepump är en klok investering som ger tillbaka länge. Du sparar inte bara energi och pengar men också miljön. Treza Solutions har sitt huvudkontor i Helsingborg men vi säljer och installerar luftvärmepumpar i delar av Jämtlands län. Vi har endast våra lokala montörer som sköter installationen, vilket gör det enkelt för dig som kund. Har du redan köpt en luftvärmepump och bara behöver en installation kan du boka det hos oss också. Områden vi tidigare har installerat i är Krokom, Åre, Östersund, Bräcke, Berg och Härjedalen med omnejd. 

Funderar du över ifall vi kan installera i ditt område? Vänligen hör av dig till 042- 300 94 40. Hit kan du även ringa om du har frågor kring support, service, garantiärenden, offert, rådgivning och installation. Eller maila till info@treza.se

Vilken värmepump passar bäst i Jämtland?

Det är många faktorer som påverkar vilken värmepump som passar just ditt behov. Hur stort utrymmet är som ska värmas eller kylas, vill du ha fjärrstyrning, hur lång garantitid etc. Vi har luftvärmepumpar som är drifttestade ner till -35 grader, vilket är anpassat för den nordiska klimatet och passar utmärkt för Sveriges kallare geografiska områden. Vill du ha hjälp med att hitta rätt luftvärmepump för just dig i vårt breda utbud så hjälper vi gärna till. Ring 042- 300 94 40 eller maila till info@treza.se för rådgivning, offert, installation, support, service eller garantiärenden.

Vi har även chatten på hemsidan öppen mellan 8 – 16:30 där får du rådgivning direkt!
Det går även bra att skriva i chatten efter arbetstid så tar vi kontakt med dig dagen efter.

Offert för luftvärmepump i Jämtland

Luftvärmepumpar för Jämtlands län

Installation luftvärmepump i Jämtland

Fördelarna med luftvärmepump

  • Spara pengar och energi: En luftvärmepump kan ge upp till fyra gånger värmeenergi än den el som den förbrukar.
  • Miljövänlig: Ett verkligt smart sätt att både skona miljön och spara pengar samtidigt. 
  • Hållbar investering: Med regelbunden service kan den hålla mellan 15 – 20 år. 
  • Mångsidig: En luftvärmepump kan både värma och kyla ditt hem. 
  • Minska luftfuktigheten: Mindre luftfuktighet i huset minskar även risken för mögel. 

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp