Treza Logo
Utmärkelse 2024
Utmärkelse 2024

Wilfa Narvik 35 v2 Luftvärmepump

Det ursprungliga priset var: 19 495,00 kr.Det nuvarande priset är: 15 995,00 kr.

Skapa det perfekta inomhusklimatet med stil! Wilfa Narvik v2 höjer komforten i ditt hem både genom att vara otroligt effektiv och genom sin moderna och stilrena design!
Priset är ink. installation efter ROT- avdrag. 
Kort information om luftvärmepumpen:
 • Värmer 10m² – 120m²
 • Värmekapacitet 5,5 kW
 • Kyler 10m² – 70m²
 • Kylkapacitet 4,4kW
 • SCOP- värde på 4,1
 • Drifttestad ner till – 25°
 • Wifistyrning
 • Avsäkring 10A
 • Luftvärmepumpen har en garantitid på 7 år

 

 

Läs mer i produktbladet 
7 års garanti
Kampanj

Beskrivning

Wilfa Narvik 35 v2 – Kraftfull och tidlös luftvärmepump!

Denna norska luftvärmepump är anpassad efter vårt nordiska klimat och levererar hög värmekapacitet även under kalla dagar. Förutom att det är en prisvärd investering har den även något lägre höjd som fungerar bra som en pump för utbyte i trånga utrymmen som ovanför dörren eller i ett garage. Du får både en kraftfull och smidig pump i ett.

Behöver du en effektiv och pålitlig luftvärmepump som kan ge dig både värme och svalka? Wilfa Narvik 35 v2 är den perfekta luftvärmepumpen för att skapa det ultimata inomhusklimatet året runt.

Varför välja Wilfa Narvik 35 v2?

 1. Effektiv uppvärmning: Med den senaste tekniken kan Wilfa Narvik 35 v2 snabbt och effektivt värma upp ditt hem, så att du kan njuta av en behaglig temperatur oavsett utomhusförhållanden.
 2. Energibesparing: Med hög energieffektivitet hjälper Wilfa Narvik 35 v2 dig att spara pengar på elräkningen samtidigt som den minimerar klimatpåverkan. Du kan njuta av både komfort och hållbarhet!
 3. Anpassningsbar kylning: Sommartid kan Wilfa Narvik 35 v2 också användas som en luftkonditionering för att ge dig svalka och komfort i ditt hem. Perfekt för att hantera de varma sommardagarna!
 4. Smarta funktioner: Med Wilfa Narvik 35 v2 kan du enkelt styra och övervaka din luftvärmepump med hjälp av en praktisk fjärrkontroll eller via en användarvänlig app. Du har full kontroll över ditt inomhusklimat, var du än befinner dig.
 5. Snygg och stilren design: Wilfa Narvik 35 v2 är inte bara en högpresterande luftvärmepump, den har också en modern och stilren design som smälter in i vilket hem som helst. Den kommer verkligen att höja både komforten och utseendet i ditt hem!

 

Luftvärmepumpen Wilfa Narvik 35 v2 skapar det perfekta inomhusklimatet med stil!

Nordisk luftvärmepump

 

Det norska företaget Wilfa grundades år 1948 och är nu en av de ledande leverantörerna på marknaden inom elektronik till bostaden och hemmet. De tillverkar luftvärmepumpar och det unika med deras pumpar är att Wilfa kan erbjuda upp till 7 års garanti på alla sina luftvärmepumpar.

Ytterligare information

Yta att värma

Mellan- 100- 150 m²

Egenskaper

Miljövänligt köldmedium, Wifi-styrning ingår

Varumärken

Produktgaranti

7 år

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Wilfa Narvik 35 v2 Luftvärmepump”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp