Treza Logo
Utmärkelse 2024
Utmärkelse 2024

Daikin Caldo ll R25 Luftvärmepump

19 995,00 kr

Pris är ink. installation efter ROT- avdrag.
Kort information om Daikin Caldo ll R25 luftvärmepumpen;
 • Värmer 10m² – 110m²
 • Värmekapacitet 4,7 kW
 • Kyler 10m² – 50m²
 • Kylkapacitet 3,2 kW
 • Energiklass A + + +
 • SCOP- värde 5,10
 • Drifttestad ner till -20°
 • Wifistyrning
 • Avsäkring 10A
 • Flash Stream som hjälper till att rena luften
 • Luftvärmepumpen har en garantitid på 5 år

 

 


Läs mer i produktbladet
5 års garanti

Beskrivning

 Daikin Caldo ll R25 – En pålitlig luftvärmepump

 Daikin Caldo ll R25 luftvärmepump är en pålitlig värmepump!

Några av fördelarna med värmepumpen är att den är energieffektiv, har låg ljudnivå, är hållbar och har en användarvänlig teknik! 

 •  Effektiv värmereglering: Med den innovativa teknologin i Daikin Caldo ll R25 behöver du inte oroa dig för att slösa energi. Den har en hög energieffektivitet som hjälper dig att spara pengar på elräkningen.
 • Låg ljudnivå: Ingen gillar att störas av buller. Daikin Caldo ll R25 har en tyst drift så att du kan njuta av en lugn och bekväm atmosfär i ditt hem.
 • Ren luft: Förbättra luftkvaliteten i ditt hem med Daikin Caldo ll R25. Den är utrustad med filter som tar bort luftföroreningar och allergener, vilket ger dig en friskare inomhusmiljö.
 • Användarvänlig teknik: Daikin Caldo ll R25 levereras med smarta funktioner som gör det enkelt att styra värmen i ditt hem. Du kan använda en app för att justera temperaturen, schemalägga drifttider och övervaka energiförbrukningen.
 • Hållbarhet: Daikin Caldo ll R25 är byggd för att vara hållbar och pålitlig. Den är konstruerad med högkvalitativa material och har en lång livslängd, vilket minskar behovet av att byta ut den.
Högsta Energiklass A+++

Med Daikins avancerade och energisparande teknik får du mycket värme för lite pengar. Detta är den ultimata luftvärmepumpen för dig som har ett lagom stort boende då modellen är pålitlig, energieffektiv samt mycket stabil. Caldo ll R är dessutom bättre för miljön än dess föregångare. Föredrar du svalkande kyla om somrarna? Caldo ll R har låga omkostnader även i kylläge!

Heat Boost 

Heat Boost innebär att kompressorfrekvensen ökar fortare när enheten startats upp, vilket gör att den går upp hela 14 procent snabbare än en äldre modell. Funktionen aktiveras omgående när aggregatet startas i värmedrift och innebär i det stora hela att aggregatet producerar en högre effekt under en begränsad tid.

Många användbara funktioner
 • Inbyggd Wifistyrning

  – I luftvärmepumpen finns inbyggd Wifi som gör att du med hjälp av Daikin Online Controller- appen kan styra exempelvis pumpens luftrening, temperatur och driftläge oavsett vart du är.

  Luftvärmepump Solo R Appstyrning tillbehör     Behöver du hjälp med att installera Wifi? Kolla på denna filmen!
 • Intelligent Eye

  – Luft/luftvärmepumpen Caldo ll R har funktionen Intelligent Eye som fungerar som en närvarosensor och känner av om någon är på plats och riktar då bort luftflödet. Om däremot ingen är på plats ställer den in sig i automatiskt energisparläge.

 • Flash Streamer

  –Daikins Flash Streamer- teknologi styr bort dammpartiklar, allergener och oönskade lukter vilket gör att de håller sig borta och du kan njuta av inomhusluften.

Om märket Daikin

Daikin är ett kvalitetsmärke av högsta rang och kommer ursprungligen från Japan, men har numera även produkttillverkning i Europa. Fokus ligger på att skapa det ultimata inomhusklimatet för så stort antal människor som möjligt. Daikin strävar ständigt efter att få fram nya hållbara och gröna lösningar, anpassade efter nordiskt klimat. Företagets strävan efter nyskapande produkter gör dem till en av de ledande aktörerna inom luftvärmepump branschen och har varit det sedan starten under 1920- talet.

Med en luftvärmepump från Daikin har du möjlighet att få upp till 16 års trygghetsförsäkring via försäkringsbolaget Arctic. Ytterligare en faktor som bevisar Daikins kvalitet är alla de pumpar som mottog bra betyg via Folksams test år 2020. Klicka på länken för att läsa mer.

Klicka på Bra Val 2020 för att läsa mer om Folksams test.
För vanliga frågor om Daikins pumpar besök deras frågehörna Här.

Köp Daikin Caldo ll R25 Luftvärmepumpen idag och upplev en bekväm och energieffektiv uppvärmning av ditt hem!  Kontakta oss för mer information!

Ytterligare information

Yta att värma

Mellan- 100- 150 m²

Yta att kyla

Liten- upp till 50 m²

Varumärken

Egenskaper

Låg ljudnivå, Miljövänligt köldmedium, Styrning via telefon, Wifi-styrning ingår

Produktgaranti

5 år

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Daikin Caldo ll R25 Luftvärmepump”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp