Treza Logo
Utmärkelser 2024
Utmärkelse 2024

Mitsubishi Hero 2.0 LN50 Luftvärmepump

26 995,00 kr

Priset är inklusive installation efter ROT- avdrag.

 

Kort information om Mitsubishi Hero 2.0 LN50 Luftvärmepumpen:
 • Värmer 45m² – 200m²
 • Värmekapacitet på 8,7 kW
 • Kyler 10m²- 100m²
 • Kylkapacitet 5,8 kW
 • Energiklass A + +
 • SCOP- värde på 4,6
 • Drifttestad ner till – 35°
 • Inbyggd Wifi
 • Öppen spislogik
 • Luftvärmepumpen har en garantitid på 5 år

 

Dimensioner: B890mm x H307mm (+34mm  I- See Sensor) x D233mm

 

Vid val av färg röd, svart eller pärlvit tillkommer en avgift på 2000:-
Läs mer i produktbladet
5 års garanti
Kampanj

Beskrivning

Mitsubishi Hero 2.0 LN50 –  En hjälte till värmekälla!

Mitsubishi Hero 2.0 kommer nu i ett uppdaterat format, en luftvärmepump som passar perfekt för villor. Pumpen kan bibehålla dess höga värmekapacitet även på lägre minusgrader, vilket passar utmärkt i nordiska vinterförhållanden. Mitsubishi Hero LN 50 kommer med wifistyrning, öppen spislogik och en omtyckt design med möjlighet att välja mellan olika kulörer.

Förvandla ditt hem till en fristad av komfort med Mitsubishi Hero 2.0 LN50 Luftvärmepump. Med avancerad teknik och innovativa egenskaper är denna värmepump helt enkelt en superhjälte för ditt hus! Oavsett om det är vinterkylan eller sommarhettan, denna luftvärmepump kommer att leverera överlägsen värmeprestanda och ge dig den perfekta temperaturkontrollen för ditt hem. 

Hög energieffektivitet –  Vinter och sommar

Med Mitsubishi Hero 2.0 får du en hög energieffektivitet vilket gör att du som kund kan spara pengar. Luftvärmepumpen är drifttestad ända ner till – 35°C och detta med bra resultat. Således är den ett mycket bra val i vårt nordiska klimat när kylan slår till, tack vare funktionen Hyper Heating. Med fjärrkontrollen kan du styra temperaturen från +10°- +30°C, vilket underlättar för dig som önskar svalkande kyla om sommaren. Därav energiklass A+++.

Många användbara funktioner
 • Inbyggd Wifistyrning

  – Med Mitsbushi Hero finns Wifi redan i pumpen likt en standardfunktion.

  Mitsubishi Hero 2.0 LN50 LuftvärmepumpBehöver du hjälp med att installera Wifi? Klicka här för beskrivning samt video.
 • 1-SEE Sensor

  – Denna fenomenala funktion känner av var man är i rummet och anpassar luftflödet utefter det. Du kan till och med ställa in vilken temperatur luft/luftvärmepumpen ska avge när det inte är någon på plats. Utmärkt för dig som har braskamin.

 • Dubbla luftriktare

  – Dessa gör automatiskt att det blir en bättre spridning av både kyla och värme i hemmet samt att Mitsubishi Hero 2.0 LN50 Luftvärmepumpen passar utmärkt i trappor då luften kan fördelas mellan två våningar.

 • Ljudnivå anpassad till nattläge

  – Denna funktionen gör att du som är ljudkänslig kan få en god natts sömn då utomhusdelen sänkas med hela 3dB.

 • Plasma Quidfilter

  – Mitsubishi Hero 2.0 LN50 Luftvärmepumpen underlättar för allergiker genom att rena luften med 99%  från damm, bakterier, virus, allergener osv.

Om märket Mitsubishi

Mitsubishi är ett välkänt varumärke som har sina rötter i Japan sedan 1920- talet. Med flera år på nacken har de skapat tysta och effektiva luftvärmepumpar. Varumärket ligger i linje med övriga värmepumpsföretag vad gäller innovation och teknologi och strävar ständigt efter att bli ”bättre.” Två av deras värdeord är pålitlighet och kvalité och det är också de som gör Mitsubishi till en av de ledande aktörerna inom luftvärmepumpbranschen.

Med en luftvärmepump från Mitsubishi har du möjlighet att få upp till 16 års trygghetsförsäkring via försäkringsbolaget Arctic.

 

Vi är här för att hjälpa dig att göra ditt hem till en fristad av komfort och effektivitet. Beställ din Mitsubishi Hero 2.0 LN50 Luftvärmepump idag och njut av överlägsen värmeprestanda året runt!

Har du frågor? Kontakta oss idag!

Ytterligare information

Yta att värma

Stor- 150-200 m²

Yta att kyla

Stor – 80- 100 m²

Varumärken

Egenskaper

Designad innedel, Drifttestad ner till -30°, Lämplig med braskamin, Miljövänligt köldmedium, Röststyrning via Google Assistant/Amazon Alexa, Styrning via telefon, Wifi-styrning ingår

Produktgaranti

5 år

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Mitsubishi Hero 2.0 LN50 Luftvärmepump”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp