Treza Logo
Utmärkelse 2024
Utmärkelse 2024

Daikin Solo II XRH25 Luftvärmepump

Kort information om  Daikin Solo ll XRH25 luftvärmepumpen;
 • Värmer 10m²- 160m²
 • Värmekapacitet 6,20 kW
 • Kyler 10m²- 70m²
 • Kylkapacitet 4,0
 • Energiklass A + +
 • SCOP- värde 4,98
 • Drifttestad till – 25° och håller sin nominella effekt ner till – 20°
 • Wifistyrning
 • Avsäkring 10A
 • Extra lång kastlängd av luften
 • Luftvärmepumpen har en garantitid på 5 år

 

 


Läs mer i produktbladet
5 års garanti

Beskrivning

Daikin Solo II XRH25 – En Effektiv & Pålitlig Luftvärmepump!

Daikin Solo II XRH25 Luftvärmepump – Är det perfekta valet för dig som behöver en effektiv och pålitlig lösning för att reglera temperaturen i ditt hem!

✅ Håll ditt hem bekvämt: Den här luftvärmepumpen ger dig möjlighet att njuta av en optimal temperatur i ditt hem året runt. Oavsett om det är en kall vinterdag eller en varm sommardag, kommer Daikin Solo II XRH 25 att se till att du känner dig bekväm i ditt hem.

✅ Minska dina energikostnader: Med Daikin Solo II XRH25 kommer du inte bara att njuta av en bekväm inomhusmiljö, du kommer även att spara pengar på dina energikostnader. Den här luftvärmepumpen är känd för sin energieffektivitet och kommer att hjälpa dig att minska din energiförbrukning.

✅ Låg ljudnivå: Daikin Solo II XRH25 är utformad för att vara tystgående, vilket gör att du kan njuta av lugn och ro i ditt hem utan att störas av störande ljud från luftvärmepumpen.

✅ Enkel installation och användning: Oavsett om du är van vid tekniska installationer eller inte, kommer Daikin Solo II XRH 25 att vara lätt att använda. Det användarvänliga gränssnittet gör det möjligt för dig att enkelt styra och reglera temperaturen i ditt hem.

Daikin Solo II XRH25 Luftvärmepump Fördelar

Energieffektiv

Daikin Solo II XRH25 Luftvärmepump ingår i den kraftfulla serien av luftvärmepumpar som går under Optimised heating 4 och är utvecklade för vårt nordiska klimat. Luftvärmepumpen är optimerad för att ge högsta verkningsgrad och bibehåller sin nominella effekt ända ner till -17°C. Med en avancerad avfrostningslogik avfrostar maskinen även vid så kalla temperaturer som -25°C och pumpen kan jobba mer än hela 10 timmar mellan avfrostningarna!

X-tra låg modell

Daikin Solo II XRH25 är en luftvärmepump som passar nästintill överallt, oavsett om det är ovanför ytterdörr eller fönster, tack vare den låga bygghöjden på endast 286 mm. Trots storleken har luft/luftvärmepumpen en extra lång kastlängd vilket gör att luften tränger in ordentligt i huset och dess rum samt avger önskad temperatur på flera områden. Pumpens fläkthastighet är dessutom optimerad för placering ovanför exempelvis dörr i hallen.

 

Många användbara funktioner
 • Lättanvänd fjärrkontroll

  – Fjärrkontrollen till Daikin Solo XRH har direktvalsknappar för kyl, värme, autodrift och avfuktning.

 • Titanapatitfilter

  – Daikin Solo XRH har även det så kallade Titanapatifiltret vilket ser till att luftreningen är i toppklass. Det bryter ner besvärande lukter från exempelvis husdjur och tobak men även allergener, pollen och bakterier.

 • Patenterad R32- kompressor

  – Luftvärmepumpen innehar Daikins patenterade och egenutvecklade Swingkompressor. Med färre rörliga delar än andra modeller vilket i sin tur ökar livslängden och ger bättre driftsäkerhet.

Om märket Daikin

Daikin är ett kvalitetsmärke av högsta rang och kommer ursprungligen från Japan, men har numera även produkttillverkning i Europa. Fokus ligger på att skapa det ultimata inomhusklimatet för så stort antal människor som möjligt. Daikin strävar ständigt efter att få fram nya hållbara och gröna lösningar, anpassade efter nordiskt klimat. Företagets strävan efter nyskapande produkter gör dem till en av de ledande aktörerna inom luftvärmepump branschen. Något som de har varit det sedan starten under 1920- talet.

Få trygghetsförsäkring via Arctic

Med en luftvärmepump från Daikin har du möjlighet att få upp till 16 års trygghetsförsäkring via försäkringsbolaget Arctic. Ytterligare en faktor som bevisar Daikins kvalitet är alla de pumpar som mottog bra betyg via Folksams test år 2020. Klicka på länken för att läsa mera. Läs mer här.

Beställ din Daikin Solo II XRH 25 Luftvärmepump idag och upplev komfort i världsklass! Kontakta oss för mer information eller för att boka en installation. Vi är redo att hjälpa dig att skapa det perfekta inomhusklimatet för ditt hem.

Ytterligare information

Yta att värma

Stor- 150-200 m²

Yta att kyla

Mellan- 50- 80 m²

Varumärken

Egenskaper

Drifttestad ner till -30°, Miljövänligt köldmedium, Styrning via telefon, Wifi-styrning ingår

Produktgaranti

5 år

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Daikin Solo II XRH25 Luftvärmepump”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp