KAISAI FLY 09 AC Luftvärmepump

11 995 kr 9 995 kr inkl. moms

Pris är ink. installation efter ROT- avdrag.

 

Kort information om luftvärmepumpen:
  • Kyler 10 – 50 m²
  • Energiklass A ++
  • Kylkapacitet på 3,4 kW
  • Wifistyrning
  • Temperatursensor i fjärrkontroll
  • Luftvärmepumpen har en garantitid på 3 år

 


Läs mer i produktbladet
Rea!

Beskrivning

KAISAI FLY – AC när den är som bäst!
Energieffektiv kyla

Kaisai Fly är en smart AC som optimerar ditt inomhusklimat och ger en härlig svalka under årets varmaste dagar. Dess avancerande teknik gör att aggregatet kan fungera i ”eco mode”, vilket innebär att du som kund sparar uppemot 70 % i jämförelse med när pumpen är inställd på konventionellt läge. Ytterligare ett bevis på att AC- pumpen är energieffektiv är märkningen A++, vilket är betyg för näst bästa energiklassen.

Wifistyrning och fjärrkontroll

Med hjälp av inbyggd Wifi kan du ställa in temperaturen redan innan du är hemma. Kaisai Fly kan styras direkt via mobilen eller surfplattan via WIFI- modulen. AC:ns fjärrkontroll gör att man i all enkelhet kan styra alla smarta funktioner som luftkonditioneringen har. Dessutom innehar den temperatursensor!

Om märket Kaisai

Kaisai har ett brett utbud av AC- produkter och målet är att förse kunder med kvalitetsprodukter till förmånliga priser. Med en Kaisai AC får du effektiv kyla i relation till vad du betalar. Dessutom finns inbyggd Wifi i samtliga luftvärmepumpar. Varumärkets produkter sägs vara några av de mest innovativa AC-lösningarna sedan många år av investeringar i ny teknologi.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “KAISAI FLY 09 AC Luftvärmepump”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *