Treza Logo
Utmärkelser 2024
Utmärkelse 2024

Daikin Sensira 35 Luftvärmepump

Det ursprungliga priset var: 18 995,00 kr.Det nuvarande priset är: 16 495,00 kr.

Kort information om Daikin Sensira 35 luftvärmepumpen:
  • Värmer 25m²- 110m²
  • Värmekapacitet på 4,8 kW
  • Kyler 10m² – 50m²
  • Kylkapacitet 3,8 kW
  • SCOP- värde 4,06
  • Drifttestad till -15°
  • Avsäkring 10A
  • Luftvärmepumpen har en garantitid på 5 år

 

Läs mer i produktbladet
5 års garanti
Kampanj

Beskrivning

Daikin Sensira 35- En Prisvärd Investering!

Byggd för att ge dig ultimat komfort och energibesparing, är Daikin Sensira 35 Luftvärmepumpen det perfekta valet för att hålla ditt hem varmt och mysigt året runt. Med den senaste tekniken och innovativa funktioner ger denna luftvärmepump enastående prestanda och effektivitet.

Oavsett om det är sommar eller vinter, kan du alltid hålla den optimala temperaturen i ditt hem med Daikin Sensira 35 värmepumpen. Den har avancerade funktioner som gör att du kan anpassa temperaturen efter dina behov.

Bra alternativ till Hemmet

Daikin Sensira 35 värmepumpen har en elegant inomhusdel som passar bra i alla möjliga rum. Pumpen är smidig att placera runt då den känner av människor i rummet och förhindrar att luft blåser direkt mot kroppen. Luftvärmepumpen har ett så kallat Econo- läge som är extra energibesparande då pumpen sänker energiförbrukningen med 20 % så att andra desto mer energikrävande apparater i hemmet kan användas.

Effektiv luft men Tystlåten

Denna luftvärmepump har en effektiv luftkonditionering som kan användas både i kylläge och värmeläge. Mycket populär pump att använda som AC om somrarna när värmen tar över. Trots kraftfull fläkt så har pumpen en ljudtrycksnivå på endast 20dBA vilket motsvarar lägre ljud än en viskning. Perfekt för dig som är ljudkänslig och prioriterar en god natts sömn. Dessutom kan du aktivera funktionen “Powerful” innan läggdags för att få en snabb nedkylning i 30 minuter och därefter återgår pumpen till den förinställda temperaturen.

Daikin 2Daikin 2 Daikin Sensira luftvärmepump

Om märket Daikin

Daikin är ett kvalitetsmärke av högsta rang och kommer ursprungligen från Japan, men har numera även produkttillverkning i Europa. Fokus ligger på att skapa det ultimata inomhusklimatet för så stort antal människor som möjligt. Daikin strävar ständigt efter att få fram nya hållbara och gröna lösningar, anpassade efter nordiskt klimat. Företagets strävan efter nyskapande produkter gör dem till en av de ledande aktörerna inom luftvärmepump branschen och har varit det sedan starten under 1920- talet.

Med en luftvärmepump från Daikin har du möjlighet att få upp till 16 års trygghetsförsäkring via försäkringsbolaget Arctic. Ytterligare en faktor som bevisar Daikins kvalitet är alla de pumpar som mottog bra betyg via Folksams test år 2020. Klicka på länken för att läsa mer.

Klicka på Bra Val 2020 för att läsa mer om Folksams test.
För vanliga frågor om Daikins pumpar besök deras frågehörna Här.

Beställ din Daikin Sensira 35 Luftvärmepump idag och ge ditt hem den komfort det förtjänar!

Kontakta oss nu för mer information och för att få en kostnadsfri offert!

Ytterligare information

Yta att värma

Mellan- 100- 150 m²

Yta att kyla

Liten- upp till 50 m²

Varumärken

Egenskaper

Låg ljudnivå, Miljövänligt köldmedium

Produktgaranti

5 år

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Daikin Sensira 35 Luftvärmepump”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp