Treza Logo
Utmärkelser 2024
Utmärkelse 2024

Mitsubishi Sumo RW25 Luftvärmepump

30 495,00 kr

Kort information om luftvärmepumpen:
 • Värmer mellan 10m² – 135m²
 • Värmekapacitet 6,3kW
 • Kyler mellan 10m² – 50m²
 • Kylkapacitet 3,5 kW
 • Energiklass A+++
 • SCOP- värde 5,2
 • Luftvärmepumpen bibehåller sin nominella effekt vid -25°
 • Wifistyrning
 • 3D I- See Sensor (mäter omgivande temperaturer)
 • Premiumfilter som förbättrar luftkvaliteten
 • Luftvärmepumpen har en garantitid på 5 år

 

Dimension: B998mm x H305mm (+45mm till tak) x D247mm


Läs mer i produktbladet
5 års garanti

Beskrivning

Hälsa på Mitsubishi Sumo RW25 Luftvärmepumpen – Upptäck Sveriges smartaste luftvärmepump!

Har du någonsin drömt om att ha en energieffektiv och kostnadseffektiv värmepump som också ser fantastisk ut? Då är Mitsubishi Sumo RW25 Luftvärmepumpen det perfekta valet för dig! 

Vad gör Mitsubishi Sumo RW25 Luftvärmepumpen så speciell? Först och främst använder den avancerad teknik för att omvandla utomhusluft till varm inomhusluft, vilket hjälper dig att spara energi och pengar på din uppvärmning. Dessutom har den unik design och kompakta storlek, vilket gör den till en elegant och diskret tillsats för ditt hem. 

Med Mitsubishi Sumo RW25 Luftvärmepumpen kan du styra temperaturen i ditt hem enkelt genom en intuitiv fjärrkontroll eller via en app på din smartphone. Du kan också ställa in individuella tidsscheman för att optimera energiförbrukningen och skapa en bekväm inomhusmiljö oavsett tid på dygnet. 

Och det är inte allt – Mitsubishi Sumo RW25 Luftvärmepump har en innovativ sensor som anpassar sig automatiskt efter rumsförhållandena, vilket ger en optimal temperatur oavsett om det är en varm sommardag eller en kall vinterkväll. 

Perfekt för Nordisk klimat

Mitsubushi Sumo är en nyhet på marknaden och den i särklass kraftigaste pumpen från Mitsubishi. Sumo står för SUbarktisk MOståndskraft som tydligt beskriver dess kraftfulla egenskaper. Luftvärmepumpen passar utmärkt för större ytor och bibehåller ändå stabil värme när det råder extrema kylförhållanden med temperaturer ner till -35°C. Ett självklart val var du än bor i Norden med tanke på våra svängiga väderförhållanden. Mitsubishi Sumo kommer med wifistyrning, öppen spislogik, Hyper Heating- funktion samtidigt som den är en av de tystaste pumparna på marknaden!

Energiklass A+++

Mitsubishi Sumo har en hög energieffektivitet vilket gör att du som kund garanterat kan spara pengar. Att luftvärmepumpen är drifttestad ända ner till – 35°C och detta med bra resultat säkerhetsställer dess pålitliga sida. Således är den ett mycket bra val i vårt nordiska klimat när kylan slår till, tack vare funktionen Hyper Heating som ordnar effektiv uppvärmning samt hög värmeeffekt oavsett om det är -1 eller -25°C. Till sommaren får du svalkande kyla till låga kostnader.

Mitsubishi luftvärmepump

Många användbara funktioner
 • Inbyggd Wifistyrning

  – Med Mitsbushi Sumo finns wifi redan i pumpen likt en standardfunktion och du kan i all enkelhet styra pumpen från datorn eller telefonen.

 • 1-SEE Sensor

  – Denna fenomenala infraröda sensor känner av var man är i rummet och anpassar luftflödet utefter det. Du kan till och med ställa in vilken temperatur luft/luftvärmepumpen ska avge när det inte är någon på plats.

 • Cirkulationsläge

  – När Mitsubishi Sumo når den önskade temperaturen vid användning i värmeläge går den med automatik över till fläktläge, vilket är perfekt för dig som har braskamin eller helt enkelt inte är på plats.

 • Ljudnivå anpassad till nattläge

  – Denna funktion främjar en god natts sömn för dig som är ljudkänslig då utomhusdelen reducerar ljudet med hela 3dB.

 • Plasma Quid Plus

  – Denna Luft/luftvärmepump är en komplett luftreningsenhet som underlättar för allergiker genom att rena luften med 99% från damm, bakterier, virus, allergener osv. Ett deodoriserande filter bryter ner illaluktande odörer med 90%.

 • Dual Barrier Coating

  – Mitsubishi Sumo är utrustad med denna funktion som är både smuts- och fettavstötande. Detta underlättar vid rengöring av luft/luftvärmepumpen samt ökar livslängden.

Om märket Mitsubishi

Mitsubishi är ett välkänt varumärke som har sina rötter i Japan sedan 1920- talet. Med flera år på nacken har de skapat tysta och effektiva luftvärmepumpar. Varumärket ligger i linje med övriga värmepumpsföretag vad gäller innovation och teknologi och strävar ständigt efter att bli ”bättre.” Två av deras värdeord är pålitlighet och kvalité och det är också de som gör Mitsubishi till en av de ledande aktörerna inom luftvärmepumpbranschen.

Med en luftvärmepump från Mitsubishi har du möjlighet att få upp till 16 års trygghetsförsäkring via försäkringsbolaget Arctic.

Missa inte chansen att göra ditt hem både snyggt och energisnålt med Mitsubishi Sumo RW25 Luftvärmepumpen!

 Kontakta oss idag för att boka en gratis konsultation av Mitsubishi Sumo RW25 Luftvärmepumpen. Ge ditt hem den kärlek det förtjänar med den smartaste luftvärmepumpen på marknaden!

 

Ytterligare information

Yta att värma

Mellan- 100- 150 m²

Yta att kyla

Liten- upp till 50 m²

Varumärken

Egenskaper

Drifttestad ner till -30°, Låg ljudnivå, Lämplig med braskamin, Miljövänligt köldmedium, Röststyrning via Google Assistant/Amazon Alexa, Styrning via telefon, Wifi-styrning ingår

Produktgaranti

5 år

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Mitsubishi Sumo RW25 Luftvärmepump”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp