Treza Logo
Utmärkelser 2024
Utmärkelse 2024

Mitsubishi Hero 2.0 LN35 Luftvärmepump

24 995,00 kr

Pris är ink. installation efter ROT- avdrag.

 

Kort information om luftvärmepumpen:
 • Värmer 25m² – 170m²
 • Värmekapacitet på 6,60 kW
 • Kyler 10m² – 65m²
 • Kylkapacitet 4,0 kW
 • Energiklass A + + +
 • SCOP- värde på 5,10
 • Drifttestad ner till – 35°
 • Inbyggd Wifi
 • Öppen spislogik
 • Renar luft med Plasma Quadfilter
 • Luftvärmepumpen har en garantitid på 5 år

 

Vid val av färg röd, svart eller pärlvit tillkommer en avgift på 2000:-

Läs mer i produktbladet
5 års garanti
Kampanj

Beskrivning

Välkommen till Mitsubishi Hero 2.0 LN35 Luftvärmepumpen!

Behöver du en pålitlig och energieffektiv lösning för att hålla ditt hem varmt under vintermånaderna? Då är Mitsubishi Hero 2.0 LN35 Luftvärmepump det perfekta valet för dig! 

Luftvärmepumpen är utrustad med den senaste tekniken som hjälper dig att spara energi och sänka dina värmekostnader. Med en hög COP (Coefficient of Performance) kan du vara säker på att du får ut mesta möjliga värme från varje kilowatt du spenderar. Aldrig mer behöver du oroa dig för höga värmekostnader!

Mitsubishi Hero 2.0 LN35 är dessutom utformad för att vara extremt tystgående, vilket ger dig en bekväm och avkopplande miljö utan irriterande ljudstörningar. Du kan njuta av ett varmt och tyst hem, oavsett kylan utanför.

Oavsett om du behöver värma upp ett litet eller stort utrymme, klarar Mitsubishi Hero 2.0 LN35 alla behov. Den är utrustad med en kraftfull kompressor och justerbara fläktinställningar för att ge optimal värmespridning i varje rum. Du kan enkelt styra och anpassa temperaturen för olika delar av ditt hem och säkerställa en jämn och behaglig luftkonditionering.

Mitsubishi Hero 2.0 kommer nu i ett uppdaterat format, en luftvärmepump som passar perfekt för villor. Pumpen kan bibehålla dess höga värmekapacitet även på lägre minusgrader, vilket passar utmärkt i nordiska vinterförhållanden. Mitsubishi Hero LN 35 kommer med wifistyrning, öppen spislogik och en omtyckt design med möjlighet att välja mellan olika kulörer.

 Hög energieffektivitet –  Vinter och sommar

Med Mitsubishi Hero 2.0 får du en hög energieffektivitet vilket gör att du som kund kan spara pengar. Luftvärmepumpen är drifttestad ända ner till – 35°C och detta med bra resultat. Således är den ett mycket bra val i vårt nordiska klimat när kylan slår till, tack vare funktionen Hyper Heating. Med fjärrkontrollen kan du styra temperaturen från +10°- +30°C, vilket underlättar för dig som önskar svalkande kyla om sommaren. Därav energiklass A+++.

Många användbara funktioner
 • Inbyggd Wifistyrning

  – Med Mitsbushi Hero finns wifi redan i pumpen likt en standardfunktion.

  Mitsubishi MelcloudBehöver du hjälp med att installera Wifi? Klicka här för beskrivning samt video.
 • 1-SEE Sensor

  – Denna fenomenala funktion känner av var man är i rummet och anpassar luftflödet utefter det. Du kan till och med ställa in vilken temperatur luft/luftvärmepumpen ska avge när det inte är någon på plats. Utmärkt för dig som har braskamin.

 • Dubbla luftriktare

  – Dessa gör automatiskt att det blir en bättre spridning av både kyla och värme i hemmet samt att Mitsbushi Hero 2.0 passar utmärkt i trappor då luften kan fördelas mellan två våningar.

 • Ljudnivå anpassad till nattläge

  – Denna funktionen gör att du som är ljudkänslig kan få en god natts sömn då utomhusdelen sänkas med hela 3dB.

 • Plasma Quidfilter

  – Mitsubishi Hero 2.0 underlättar för allergiker genom att rena luften med 99% från damm, bakterier, virus, allergener osv.

Om märket Mitsubishi

Mitsubishi är ett välkänt varumärke som har sina rötter i Japan sedan 1920- talet. Med flera år på nacken har de skapat tysta och effektiva luftvärmepumpar. Varumärket ligger i linje med övriga värmepumpsföretag vad gäller innovation och teknologi och strävar ständigt efter att bli ”bättre.” Två av deras värdeord är pålitlighet och kvalité och det är också de som gör Mitsubishi till en av de ledande aktörerna inom luftvärmepumpbranschen.

Med en luftvärmepump från Mitsubishi har du möjlighet att få upp till 16 års trygghetsförsäkring via försäkringsbolaget Arctic.

Investera i en Mitsubishi Hero 2.0 LN35 Luftvärmepump idag och njut av en pålitlig och kostnadseffektiv uppvärmningslösning för ditt hem. Ge din familj den komfort de förtjänar och vänd vinterkylan till varma och mysiga stunder. 

Kom och bli en Mitsubishi Hero 2.0 LN35 Luftvärmepump-ägare idag och få en bekväm och energieffektiv uppvärmningslösning som varar i årtionden!

 Kontakta oss för mera information!

Ytterligare information

Yta att värma

Stor- 150-200 m²

Yta att kyla

Mellan- 50- 80 m²

Varumärken

Egenskaper

Designad innedel, Drifttestad ner till -30°, Lämplig med braskamin, Miljövänligt köldmedium, Röststyrning via Google Assistant/Amazon Alexa, Styrning via telefon, Wifi-styrning ingår

Produktgaranti

5 år

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Mitsubishi Hero 2.0 LN35 Luftvärmepump”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp