Treza Logo
Utmärkelser 2024
Utmärkelse 2024

Mitsubishi Hero 2.0 LN25 Luftvärmepump

22 995,00 kr

Pris är ink. installation efter ROT- avdrag.

 

Kort information om luftvärmepumpen:
 • Värmer 25 – 125 m²
 • Värmekapacitet på 6,3 kW
 • Kyler 10 – 50 kW
 • Kylkapacitet på 3,5 kW
 • Energiklass A + + +
 • SCOP- värde på 5,2
 • Drittestad till – 35°
 • Inbyggd Wifi
 • Öppen spislogik
 • Renar luft med Plasma Quadfilter
 • Luftvärmepumpen har en garantitid på 5 år

 

 

Vid val av färg röd, svart eller pärlvit tillkommer en avgift på 2000:-

Läs mer i produktbladet
5 års garanti
Kampanj

Beskrivning

Mitsubishi Hero 2.0 LN25-  En värmepump som är en riktig hjälte!

Letar du efter den perfekta lösningen för att hålla ditt hem varmt och bekvämt året runt? Då har du kommit till rätt ställe. Mitsubishi Hero 2.0 LN25 Luftvärmepumpen är det ultimata valet för effektiv uppvärmning och svalkande kyla. Mitsubishi Hero LN 25 kommer med wifistyrning, öppen spislogik och en omtyckt design med möjlighet att välja mellan olika kulörer.

Med sin avancerade teknologi och högpresterande funktioner, är Mitsubishi Hero 2.0 LN25 en äkta hjälte när det gäller att skapa den perfekta inomhusklimatet. Med den smarta luftvärmepumpen kan du enkelt reglera temperaturen i ditt hem och njuta av optimal komfort i varje rum.

Fördelarna med Mitsubishi Hero 2.0 LN25 är enastående. Den är utformad för att vara energieffektiv och hjälper dig att spara pengar på din elräkning. Dessutom har den avancerade filtreringssystem som förbättrar luftkvaliteten genom att avlägsna damm, pollen och andra luftburna partiklar.

Med den stilrena designen blir Mitsubishi Hero 2.0 LN25 ett elegant och diskret tillskott till ditt hem. Den är också enkel att använda och du kan enkelt anpassa inställningarna för att passa dina behov.

 Hög energieffektivitet –  Vinter och sommar

Med Mitsubishi Hero 2.0 får du en hög energieffektivitet vilket gör att du som kund kan spara pengar. Luftvärmepumpen är drifttestad ända ner till – 35°C och detta med bra resultat. Således är den ett mycket bra val i vårt nordiska klimat när kylan slår till, tack vare funktionen Hyper Heating. Med fjärrkontrollen kan du styra temperaturen från +10°- +30°C, vilket underlättar för dig som önskar svalkande kyla om sommaren. Därav energiklass A+++.

Många användbara funktioner
 • Inbyggd Wifistyrning

  – Med Mitsbushi Hero finns wifi redan i värmepumpen likt en standardfunktion.

  Mitsubishi MelcloudBehöver du hjälp med att installera Wifi? Klicka här för beskrivning samt video.
 • 1-SEE Sensor

  – Denna fenomenala funktion känner av var man är i rummet och anpassar luftflödet utefter det. Du kan till och med ställa in vilken temperatur luft/luftvärmepumpen ska avge när det inte är någon på plats. Utmärkt för dig som har braskamin.

 • Dubbla luftriktare

  – Dessa gör automatiskt att det blir en bättre spridning av både kyla och värme i hemmet samt att Mitsbushi Hero 2.0 passar utmärkt i trappor då luften kan fördelas mellan två våningar.

 • Ljudnivå anpassad till nattläge

  – Denna funktionen gör att du som är ljudkänslig kan få en god natts sömn då utomhusdelen sänkas med hela 3dB.

 • Plasma Quidfilter

  – Mitsubishi Hero 2.0 underlättar för allergiker genom att rena luften med 99% från damm, bakterier, virus, allergener osv.

Om märket Mitsubishi

Mitsubishi är ett välkänt varumärke som har sina rötter i Japan sedan 1920- talet. Med flera år på nacken har de skapat tysta och effektiva luftvärmepumpar. Varumärket ligger i linje med övriga värmepumpsföretag vad gäller innovation och teknologi och strävar ständigt efter att bli ”bättre.” Två av deras värdeord är pålitlighet och kvalité och det är också de som gör Mitsubishi till en av de ledande aktörerna inom luftvärmepumpbranschen.

Med en luftvärmepump från Mitsubishi har du möjlighet att få upp till 16 års trygghetsförsäkring via försäkringsbolaget Arctic.

 

Så varför vänta längre? Uppgradera ditt hem med Mitsubishi Hero 2.0 LN25 Luftvärmepump och njut av den perfekta temperaturen året runt. 

 Kontakta oss idag för att få mer information.Vi ser fram emot att göra ditt hem ännu mer bekvämt och energieffektivt!

Ytterligare information

Yta att värma

Mellan- 100- 150 m²

Yta att kyla

Mellan- 50- 80 m²

Varumärken

Egenskaper

Designad innedel, Drifttestad ner till -30°, Lämplig med braskamin, Miljövänligt köldmedium, Röststyrning via Google Assistant/Amazon Alexa, Styrning via telefon, Wifi-styrning ingår

Produktgaranti

5 år

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Mitsubishi Hero 2.0 LN25 Luftvärmepump”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp