Treza Logo
Utmärkelser 2024
Utmärkelse 2024

Samsung Nordic Wind-Free 12 Luftvärmepump

Det ursprungliga priset var: 29 495,00 kr.Det nuvarande priset är: 25 995,00 kr.

Priset är inklusive installation efter ROT-avdrag. 
Kort information om luftvärmepumpen:
 • Värmer 220 m²
 • Värmekapacitet 7.3 kW
 • Kyler
 • Kylkapacitet 4.8 kW
 • Energiklass A+++
 • SCOP 5.1
 • Wifistyring
 • Luftvärmepumpen har en garantitid på 5 år

 

Läs mer i produktbladet
5 års garanti
Kampanj

Beskrivning

Samsung Nordic Wind-Free 12 – Behaglig temperatur utan drag!

Samsung Nordic Wind-Free 12 Luftvärmepump är en av Samsungs energieffektiva luftvärmepumpar som är utvecklade för det nordiska klimatet och finns i olika modeller och kapaciteter. Samsungs Nordic Wind-Free luftvärmepumpar är framtagna för att upprätthålla en behaglig temperatur utan att skapa ett kallt drag. Med sin nya avancerade design har Nordic Wind-Free en större fläkt och tusentals mikrohål som gör att luften blir jämnt fördelad. Detta skapar en känsla av vindstillhelt som gör inomhusklimatet trivsamt både dag och natt.

Rörelsesensor- Motion Detect Sensor

Motion Detect Sensor (MDS) funktionen kyler eller värmer ditt hem effektivt genom att själv reglera luftkonditioneringens aktivitet. Exempelvis om luftvärmepumpen inte känner av rörelse i rummet efter 20 minuter, växlar den automatiskt till energisparläget. Men den återgår till normalt läge så snart den upptäcker rörelse igen. Den ger också möjlighet till automatisk anpassning av luftflödets riktning.

Tri-Care filter

Nordic Wind-Free luftvärmepumpar håller luften hygienisk med Tri-Care filter. De tre lager som filtret består av, gör det enklare att samla upp stora dammpartiklar, fiber och djurhår i ditt hem.

Låg ljudnivå

Samsungs luftvärmepumpar i Nordic-serien har låga ljudnivåer, som bidrar till behagligare inomhusmiljö utan störande ljud.

R32

Nordic Wind-Free luftvärmepumpar består av miljövänligt köldmedium R32, vilket gör att luftvärmepumpen har en mindre klimatpåverkan.

Många användbara funktioner
 • Inbyggt WiFi- SmartThings

Du kan enkelt styra din Samsung luftvärmepump med appen SmartThings. Via appen på din mobiltelefon kan du ändra temperaturen, samt sätta på eller stänga av din luftvärmepump. Du kan även följa din förbrukningshistorik, vilket ger dig full kontroll över din energiförbrukning.

Samsung Nordic Wind-Free miljöbild wifistyrning

 • Good sleep-läge

Good sleep – funktionen på luftvärmepumpen kontrollerar och finjusterar temperaturen automatiskt under natten, något som bidrar till en behagligare sömn. Det förbrukas också mindre energi än vad det gör vid vanlig kyl- eller värmedrift. Därmed kommer du få njuta av en god nattsömn varje natt!

 • Eco-läge

Med Eco-läget kan du spara energi samtidigt som du har en behaglig inomhusmiljö. Eco-läget gör så att luftvärmepumpen använder mindre kompressorkapacitet jämfört med normal-läget, vilket gör att energiförbrukningen minskar och blir mer skonsamt mot miljön.

Om märket Samsung 

Samsung är ett av världens ledande företag inom sin bransch och säljer diverse elektronikprodukter. Samsungs energieffektiva värmepumpar är utvecklade och anpassade för det nordiska klimatet. Värmepumpar som ger effektiv värme på vintern och svalkande kyla på sommaren.

Ytterligare information

Yta att värma

Störst 200- 250 m²

Egenskaper

Låg ljudnivå, Miljövänligt köldmedium, Wifi-styrning ingår

Produktgaranti

5 år

Varumärken

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Samsung Nordic Wind-Free 12 Luftvärmepump”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp