Treza Logo
Utmärkelser 2024
Utmärkelse 2024

Daikin Stylish XRH 30 Luftvärmepump

Kort info om Daikin Stylish XRH 30 Luftvärmepumpen:
 • Värmer 10m²- 200m²
 • Värmekapacitet 6,90 kW
 • Kyler 10m² – 70m²
 • Kylkapacitet 4,5 kW
 • Energiklass A + + +
 • SCOP- värde 5,10
 • Drifttestad till -35° och håller sin nominella effekt ända ner till -25°
 • Wifistyrning
 • Öppen spislogik
 • Flash Streamer som hjälper till att rena luften
 • Luftvärmepumpen har en garantitid på 5 år

 

 


Läs mer i produktbladet
5 års garanti

Beskrivning

Daikin Stylish XRH30- Kraftfull och Stilig Luftvärmepump!

Daikin Stylish XRH30 – den perfekta lösningen för att skapa en bekväm boendemiljö. Med sin eleganta design och avancerade teknik är den en smart investering för ditt hem!

Nordiskt klimat

Daikin Stylish XRH ingår i Daikins Optimised Heating- Serie med kraftfulla luftvärmepumpar som är anpassade utefter vårt varierande nordiska klimat. Denna luft/luftvärmepump ser till att du får behaglig värme och härlig svalka dygnet runt. Den är drifttestad ner till  -35° och håller sin nominella effekt ända ner till -25°C. Med en energiklass upp till A+++ har pumpen utnämnts till Bra Val 2020 i Folksams årliga jämförelse mellan värmepumpar. En bidragande faktor är den så kallade Coanda- effekten vilken optimerar luftflödet och genom två specialdesignade klaffar.

Snygg och stilfull design

Precis som lillasystern Daikin Stylish är Daikin Stylish XRH en elegant och stilfull luftvärmepump som finns i flera kulörer. Den har en höjd på endast 189mm vilket gör den till en av de tunnaste pumparna i branschen samt att den platsar perfekt vid trånga utrymmen. Dessutom har den en nästintill osynlig värmesensor för att mäta yttertemperaturen i rummet samt en grid eye-sensor som distribuerar jämn luft innan den övergår till ett visst luftflödesmönster som styr antingen sval eller varm luft. Daikin Stylish rymmer många bra funktioner.

Många användbara funktioner
 • Inbyggd Wifistyrning

  – I luftvärmepumpen finns inbyggd wifi som gör att du med hjälp av Daikin Online Controller- appen exempelvis kan styra pumpens luftrening, temperatur och driftläge oavsett vart du är.

  Luftvärmepump Solo R Appstyrning tillbehör   Behöver du hjälp med att installera Wifi? Kolla på denna filmen!
 • Öppen spis-logik

  – Till skillnad från många andra värmepumpar som endast stänger av sig när temperaturen uppnår önskad effekt vid eldning i öppen spis stänger Stylish XRH  endast av kompressorn men inomhusenheten övergår istället till fläktdrift.

 • Flash Streamer- teknologi och Titanapatitfilter

  – Daikins Flash Streamer- teknologi styr bort dammpartiklar, allergener och oönskade lukter vilket gör att de håller sig borta och du kan njuta av inomhusluften. Daikin Stylish XRH har även det så kallade Titanapatifiltret vilket ser till att luftreningen är i toppklass när den bryter ner besvärande lukter från exempelvis husdjur och tobak.

 • Coanda- effekt

  – Denna effekt gör att luftflödet optimeras via två specialdesignade klaffar som möjliggör ett mer fokuserat luftflöde samt bättre temperaturfördelning.

Om märket Daikin

Daikin är ett kvalitetsmärke av högsta rang och kommer ursprungligen från Japan, men har numera även produkttillverkning i Europa. Fokus ligger på att skapa det ultimata inomhusklimatet för så stort antal människor som möjligt. Daikin strävar ständigt efter att få fram nya hållbara och gröna lösningar, anpassade efter nordiskt klimat. Företagets strävan efter nyskapande produkter gör dem till en av de ledande aktörerna inom luftvärmepump branschen och har varit det sedan starten under 1920- talet.

Med en luftvärmepump från Daikin har du möjlighet att få upp till 16 års trygghetsförsäkring via försäkringsbolaget Arctic. Ytterligare en faktor som bevisar Daikins kvalitet är alla de pumpar som mottog bra betyg via Folksams test år 2020. Klicka på länken för att läsa mer.

Klicka på Bra Val 2020 för att läsa mer om Folksams test.
För vanliga frågor om Daikins pumpar besök deras frågehörna Här.

Vill du veta mer om Daikin Stylish XRH30? .Kontakta oss idag så återkopplar vi!

Ytterligare information

Yta att värma

Stor- 150-200 m²

Varumärken

Egenskaper

Designad innedel, Drifttestad ner till -30°, Lämplig med braskamin, Miljövänligt köldmedium, Styrning via telefon, Wifi-styrning ingår

Produktgaranti

5 år

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Daikin Stylish XRH 30 Luftvärmepump”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp