Treza Logo
Utmärkelser 2024
Utmärkelse 2024

Behaglig Svalka i Sommar med AC-pumpar från Treza Solutions

Nu när sommaren har anlänt till Sverige och dagarna blir ljusare, är det dags att välkomna sommarvärmen. Med stigande temperaturer kan det vara underbart att ha möjlighet till behaglig svalka inomhus. Hos Treza Solutions har vi allt du behöver veta om AC-pumpar för att hålla ditt hem svalt och skönt.

Vi har nyligen publicerat en informativ video där våra experter besvarar alla dina frågor om AC-pumpar. I videon går vi igenom:

  • Hur man startar en AC: Enkla steg för att snabbt få igång din luftkonditionering.
  • Maximal kyla på kortast tid: Tips och tricks för att snabbt uppnå den önskade temperaturen.
  • Expertens tips: Värdefulla råd för att optimera användningen av din AC-pump.

Förutom videon har vi också sammanställt svaren på de vanligaste frågorna om AC-pumpar. Oavsett om du undrar över installation, underhåll eller energiförbrukning, har vi täckt allt du behöver veta.

Klicka på länken nedan för att se vår video och få alla svar på dina frågor om AC-pumpar. Låt oss hjälpa dig att skapa en sval och behaglig sommar!

Se Videon och läs mer om AC-pumpar här. 

guide om ac-pumpar

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp