Treza Logo
Utmärkelser 2024
Utmärkelse 2024

EN JULHÄLSNING FRÅN OSS

Då var stunden kommen för oss att tacka våra kunder, leverantörer och kollegor för året som gått. Ett år som varit särpräglat av höga elkostnader till följd av kriget i Ukraina. För oss på Treza Solutions har det varit en unik höst med ett ovanligt högt intresse för luftvärmepumpar. Helt plötsligt har många fler fått upp ögonen för denna grymma produkt. Med det sagt har det även varit en ynnest att få hjälpa våra gamla- men också nya kunder med att sänka sina värmekostnader genom förnybar energi.  

Det sker även förändringar inom företaget. I januari flyttar huvudkontoret till en större byggnad i Helsingborg och i skrivande stund är vi i full gång med att planera det kommande året som blir ytterligare ett nytt och spännande kapital där målsättningen är att fortsätta växa i den takt som vi gjort hitintills. Vi vet också att utmaningar är att vänta och vi kan inte vara nog förberedda inför vad som komma skall. 
Utifrån vår VD Lorenzos ord ”Vi växer och blir starkare av utmaningar.” Det tar vi med oss till nästkommande år.

Med detta sagt önskar vi er alla en riktigt God Jul och en God Fortsättning på det nya året 2023.

 Bilden nedan är tagen från en tävling som vi arrangerat via sociala medier när det var ovanligt mycket snö i Skåne 🙂

Luftrenare i julgåva

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp