Treza Logo
Utmärkelser 2024
Utmärkelse 2024

Di Gasell 2023

Di Gasell 2023

Först Länets Företagare 2023, sedan Branschvinnare 2023, men det tog inte slut där!

Nu kan vi med stolthet presentera att vi har blivit tilldelade priset Di Gasell 2023 via Dagens industri! En utmärkelse som grundar sig i olika värden vilka gör att vi idag kan klassas som ett av Sveriges snabbaste växande företag!

Vi är överväldigade av att få ta emot detta pris men också oerhört tacksamma. Tacksamheten riktas till alla dem som varit en del av företagets medgång. I första hand vår VD Lorenzo Pittock som med en förmåga att driva framgångsrika företag även får det att verka enkelt för omgivningen. Vi vill även tacka våra lojala kollegor, underbara kunder och leverantörer samt de som jobbar bakom kulisserna, det vill säga de som finns där för oss under alla intensiva dagar. Vi är evigt tacksamma och detta hade inte gått utan er!

Det har varit och fortsätter vara en spännande resa för Treza Solutions. Det är väldigt kul att bli tilldelad en sådan fin utmärkelse för det hårda arbetet som alla våra anställda gör för att få företaget att växa. Så vi tar med oss detta priset och fortsätter jobba framåt för nya mål och framgångar! Vem vet vilka möjligheter som väntar i framtiden?! En sak är säker…

Vi ska göra allt för att ta tillvara på dem!

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp