Treza Logo
Utmärkelser 2024
Utmärkelse 2024

FÖRETAGSTRÄFF 2022!

Mellan den 1-2 september ägde Treza Solutions årliga Företagsträff rum. Detta år var vi på Wisingsö som ligger i mitten av Vättern. En idyllisk plats att avsluta sommaren på och en kickstart inför höstens enorma efterfrågan på värmepumpar! På grund av elpriserna säljer vi mer än någonsin och det blir en spännande höst vi har framför oss. Mer om detta kommer framöver. Så vad gjorde vi egentligen under dessa två dagar på ön? 

Mitsubishi Electric
Mitsubishi värmepumpar

Dag 1 började med att vi fick besök av en av våra leverantörer, Mitsubishi Electric. De bjöd på en informationsrik föreläsning men också en välfylld goodiebag med paddelbollar och golfhanddukar som aldrig slår fel. Efter föreläsningen åtnjöt vi en lunch på Wisingsö hotell och konferens. Vi kan verkligen rekommendera denna konferensanläggning då matsal, föreläsningssal samt sovplats är med gångavstånd sinsemellan.  

Efter lunch var det, i vanlig ordning, vår VD Lorenzos tur att tala om företaget, saker som har hänt under årets gång men också kommande nyheter. Här har vi alla en chans att vara med och påverka. Även arbetsledare, reklamationsansvarig och kontorsansvarig intog scen för att informera och lyssna till personal. 

Värmepumpsteam
Värmepumpsföretag

Eftermiddagen bjöd på tävlingar genom aktivitetsgruppen. I vanlig ordning fick vinnarlaget presentkort och den slutgiltiga vinnaren får vandringspokalen “Treza- Mästaren”. Dessvärre syns inte den rättmätiga vinnaren på bild utan ni får hålla tillgodo med vår försäljningsansvarige Filip. Det var både ett fantastiskt engagemang men också en stark teamkänsla bland lagmedlemmarna. Då vi har utspridda montörer runtom i landet är det oerhört viktigt för oss att alla ska få chans att lära känna varandra så bra som möjligt under dessa dagar och vad passar då inte bättre än bland annat lagtävlingar? 

När dag så småningom blev till kväll var det 3- rätters på menyn i kombination med flertalet skrattsalvor. 

FORETAGSTRAFF PG WETTSJO
FORETAGSTRAFF PG WETTJO

Dag 2 rivstartade vi med en välfylld frukostbuffé för att sedan lyssna till föreläsaren PG Wettsjö som tog alla med storm. PG blandade allvar med ironi och vi kunde alla i efterhand konstatera att föreläsningen var både lärorik och underhållande. Det är väl det egentliga målet med att ha en föreläsare att man i efterhand har saker att begrunda och bevara. Stort Tack PG! 

Foretagstraff 2022 1

Ett extra stort tack till alla våra kyltekniker och kontorspersonal för dessa dagar och ert enastående arbete. Nu är vi laddade inför en hektisk höst och allt vad det innebär!  🙂  

Från personalens perspektiv vill vi även rikta ett tack till vår VD Lorenzo för dessa dagar!

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp