EN INTENSIV HÖST

Vi kan sammanfatta de senaste månaderna med två ord- Fullt ös. Sedan Treza Solutions intog branschen har värmepumpar aldrig varit så eftertraktade som nu, framförallt bland villaägare. Det är fantastiskt att kunna hjälpa människor att sänka sina elkostnader och för att vi ska kunna hjälpa fler har vi anställt 3 nya kyltekniker de senaste månaderna! Detta är bidragande faktorer till att vi faktiskt slog rekord i antalet sålda pumpar i september med hela 350 pumpar! 

Och fortfarande har vi över 1000 pumpar på lager. 

Värmepumpar säljes

Vi har även synts mer ute på vägarna med vår mässvagn. Vi har varit på mässor nere i Skåne och kommer snart även synas uppe i skidorten Vemdalen där vi även har en av våra kyltekniker samt i Stockholm. För att besökarna ska få en så bred uppfattning som möjligt om vilken luftvärmepump som passar bäst kommer vi köra upp hela vagnen som är fullutrustad med ett sortiment av pumpar från framförallt Mitsubishi, Daikin och Panasonic!

Befinner ni er i närheten av Vemdalsskalets Högfjällshotell mellan den 4- 5 november – Välkomna in och värm er i vår mässvagn!