Treza Logo
Utmärkelser 2024
Utmärkelse 2024

GOD FORTSÄTTNING!

Treza Solutions julkort

Tänk att det gått ytterligare ett år sedan vi önskade våra kunder, samarbetspartners och kollegor God Jul senast. Det har varit ett minst sagt händelserikt år med fortsatta utmaningar som exempelvis Covid men också glädjande stunder som att vi har fått nya kollegor. Vi fortsätter med bra priser på luftvärmepumpar via hemsidan och ger gärna råd via telefon. Att upprätthålla god service gentemot kunder och se till att våra kollegor har det bra på jobbet är bland våra högsta prioriteringar. 

Nu ser vi fram emot nya tag och att uppnå nya mål år 2022. Värmepumpsbranschen är hetare än någonsin nu när elpriserna stuckit iväg. Vi vill se till att så många som möjligt kan sänka sina kostnader framöver. Men också få ett bra klimat som motarbetar virus och bakterier. Är det inte det vi önskar varje år, att få ha hälsan i behåll? Det är också därför som vi jobbar med erkända varumärken som Daikin, Mitsubishi och Fujitsu, just för att flera av deras modeller kan främja det. 

& GOTT NYTT ÅR!

Gott nytt år från Treza Solutions

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp