Treza Logo
Utmärkelser 2024
Utmärkelse 2024

HEM- & VILLAMÄSSAN 2022

Mellan den 25- 27 november hittade ni vår mässvagn i Stockholm på Hem- och villamässan. Det blev tre fantastiska dagar med ett stort intresse från allmänheten kring ämnet luftvärmepumpar. Att vi har mässvagnen fullproppad med pumpar underlättade sannerligen och vi välkomnar alla nya kunder.

Våra säljare gjorde ett fantastiskt arbete med att hjälpa alla intressenter som var på plats och informera om luftvärmepumpar men också om Treza Solutions som företag. Att kunna erbjuda installation till de personer som var i Stockholm över dagen och vars bostad inte ens låg i Stockholm utan på andra ställen runtom i Sverige var extra roligt. Fantastiskt att ha våra lokala kyltekniker utspridda runtom i Sverige.

På plats hade vi även aktiviteter, riktigt bra priser, samt en tävling med chans att vinna en exklusiv luftrenare från varumärket Daikin. Den lyckliga vinnaren blev Monica på Tyresö vars nya luftrenare blev hemlevererad några dagar senare.

Köp Luftvärmepumpar på mässor
Hem- och Villamässan 2022
Vinn luftrenare från Daikin

FASTIGHETSMÄSSAN I ÄNGELHOLM

Veckan där på fanns vi på Fastighetsmässan i Ängelholm i södra Sverige. En mässa som riktar sig till framförallt Bostadsrättsföreningar. Denna gång fick inte mässvagnen följa med men desto roligare att vår lokala kyltekniker Mert kunde vara på plats. Alltid extra roligt när kontorspersonal och montörer jobbar tillsammans.

På bilden ser ni våra säljare Sebastian, Filip och Kyltekniker Mert.

Nu tar vi en paus från mässor för lite julledighet och planering inför kommande år 🙂 God Fortsättning!

Luftvärmepumpar på Fastighetsmässan

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp