Treza Logo
Utmärkelser 2024
Utmärkelse 2024
Corona Virus inlägg

Hindra spridningen av Corona Virus?

I detta inlägg kommer vi berätta om någonting som faktiskt kan förhindra spridningen av olika virus. För visst är det just detta ämne som går på varandras läppar numera dagligen. Därför kan vi på Treza Solutions med glädje berätta om våra luftvärmepumpar och framförallt vår modell Daikin Caldo XRH 40 som har ett fantastiskt reningsverk i sig. Jag pratar givetvis om det extraordinära titanapatitfiltret som fångar upp luftburna bakterier, virus, allergener samt dammpartiklar.

Denna makalösa funktion är ett plus i kanten utöver att själva pumpen är mycket energisnål, miljöanpassad samt erbjuder kyla på sommarhalvåret. Vill ni ha en värmekälla som dessutom renar luften från virus så rekommenderar vi givetvis luftvärmepumpen, hör av er redan idag för att minska era kostnader och få ett virusskydd i hemmet. 

Slutligen, glöm inte bort att tvätta händerna noggrant och framförallt tappa inte hoppet om framtiden, Hälsningar från Oss på Treza Solutions. 

Treza Daikin Caldo XRH vänster KVADRAT

DELA DETTA INLÄGG

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp