Treza Logo
Utmärkelser 2024
Utmärkelse 2024

Höstens mässor 2023 avslutas på Lodge & Lya mässan

För några veckor sedan var vi på Lodge & Lya mässan i Vemdalen och vilken fantastisk mässa det var! Trots att det snöade och blåste mycket var det många som kom och besökte oss. Det var både lokalbefolkning och folk från andra orter i Sverige som kom och visade ett stort intresse för våra luftvärmepumpar, vilket var superroligt! Teamet som  var på plats under mässans alla dagar gjorde ett fantastiskt jobb, inte ens kylan kunde stoppa dem. Vi hade även våra kyltekniker Dennis som utgår ifrån Åsarna på plats under mässans alla dagar och det var väldigt kul att se både kontorspersonal och montörer jobba tillsammans. Men det var även uppskattat av besökarna att få träffa vår lokala montör där uppe. Sammanfattningsvis var det en lyckad mässa som var väldigt vacker i den fina vinterlandskapet i norr. Så detta blev ett kanonavslut på höstens mässor.

Vi på Treza är väldigt glada och tacksamma för alla som vi har träffat på mässor under hösten och som har visat intresse för oss. Det har även varit kul att få träffa folk runt om i hela Sverige och sett att intresset för våra värmepumpar och tjänster har varit lika stort var än vi har varit. Nu ser vi till att ladda om inför vårens mässor och vi ser framemot att få träffa er då! 

Här nedan kan ni få se en video ifrån vår Youtube-kanal, från Lodge & Lyan mässan i Vemdalen. 

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp