Treza Logo
Utmärkelser 2024
Utmärkelse 2024

Höstens mässor

Under denna höst har vi på Treza ställt ut på olika mässor runt om i Sverige. Först ut var vi på Seniormässan i Stockholm, där vi fick vi träffa många glada besökare och även gamla kunder som fortfarande är nöjda med sina luftvärmepumpar.

Därefter var det dags för Hem & Villamässan i Stockholm, vilket var en suverän mässa för oss! Redan från start när dörrarna öppnades, var det konstant folk vid vår stora monter på 54 kvm. Vi hade ett högt tryck av besökare under mässans alla dagar, vilket resulterade i att många luftvärmepumpar blev sålda. Även här fick vi träffa återkommande kunder som var nöjda och vissa av dem köpte ytterligare en luftvärmepump. Sammanfattningsvis var det en väldigt lyckad mässa för oss på Treza!

Den senaste mässan vi ställde ut på var Bomässan i Halmstad. Det var en ny mässa för oss på Treza och vi var väldigt exalterade. Under mässan hade vi många som besökte vår monter och många nöjda besökare gick hem som lyckliga ägare av en luftvärmepump. Det är väldigt kul att se att folk i olika delar av Sverige är intresserade och uppskattar våra produkter och tjänster!

Nästa mässa som vi kommer ställa ut på är Lodge & Lya mässan i Vemdalen som är nu till helgen. Vi var där förra året och vi ser fram emot att komma tillbaka och träffa våra kunder i norr igen! Ni kan hitta oss på Utetorget på plats 36. Så kom förbi vår mässvagn för att prata med våra värmepumpsexperter som hjälper dig att hitta den perfekta luftvärmepumpen för just dina behov.  Ta chansen att få en behaglig inomhusmiljö under den kalla vintern samtidigt som du sparar energi! Passa även på att delta i vår tävling och få chansen att vinna fina priser, samt få goodiebags. 

Det ryktas även om att det kommer att vara snö där, vilket vi i södra Sverige är ganska ovana med, men ser framemot!  Vi hoppas att få träffa många mässbesökare i det snötäckta landskapet!  
 

 

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp