Treza Logo
Utmärkelse 2024
Utmärkelse 2024

Jordens Dag

JORDENS DAG

Sedan 1970 har jordens dag inträffat den 22 april, då för att uppmärksamma de stora miljöproblem som finns i världen. Även på jordens dag 2016 skrev Parisavtalet där cirka 120 länder såsom USA, Kina och Sverige under. 

Idag är en dag man borde ge en extra omtanke till vår jord och klimatet. Men pågående klimatförändringar och globala uppvärmningen gör att glaciärer smälter, fler intensiva extrem väder som torka, skyfall som i sin tur leder till fler skogsbränder och översvämningar. Detta i sin tur leder till enormt stort hot för oss människor runt om i världen, men även andra arter, livsmiljöer och ekosystem. Klimatförändringen som tog flera tusen år att ändra, tack vare vår överkonsumtion, avgaser av fossila bränslen, såsom koldioxidutsläpp, som är de största bovarna, gör att klimatförändringarna går allt fortare och som påverkar vår jord allt negativt. 

Saker man kan göra en dag som denna är att tänka mer hållbart, som att investera klokt. Då överkonsumtion och användningen av fossila bränsle är de största bovarna är andra alternativ något man ska tänka över. Mycket fossilt bränsle går till transporter av diverse saker men även uppvärmning av olika fastigheter. Då är det ett bra sätt att se över ens värmesystem och hitta miljövänligare.

Jordens dag save the planet
Jordens dag let us help you

Vi på Treza Solutions har ett stort sortiment av högkvalitativa miljövänliga värmesystem som värmer och kyler allt från din stuga på landet, till stora lokaler.  Våra värmepumpar från våra leverantörer använder sig av naturresurser och sedan omvandlar det till energi som antingen kyler eller värmer upp området, på så sätt blir det inga koldioxidutsläpp. Även med miljövänliga köldmedier (R32) är våra värmesystem från våra världskända leverantörer ett skonsamt alternativ för miljön och vår jord! Dessutom kan man nu få bidrag för att miljöanpassa sin bostad från bostadsverket, mer information gällande bidraget kan du hitta här.    

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp