Treza Logo
Utmärkelser 2024
Utmärkelse 2024

LÄR KÄNNA KYLTEKNIKER KHALIL

Låt oss presentera en av våra kollegor som har jobbat längst på företaget och varit med på den resa som Treza Solutions har gjort. Nu i maj när företaget fyller hela 4 år så menar Khalil på att det bara finns en väg för Treza Solutions och det är fortsatt tillväxt. Khalil drömmer om att kunna spela mer keybord på fritiden men vill inte resa utomlands utan trivs bäst i Sverige.

HUR KOMMER DET SIG ATT DU BLEV INSTALLATÖR AV JUST LUFTVÄRMEPUMPAR?
  • Innan jag valde att utbilda mig till kyltekniker arbetade jag som fastighetsskötare. För att bli kyltekniker så måste man ha ett intresse för teknik och studier. Därefter behövs erfarenhet. Även om man har kylcertifikat så måste man ha erfarenhet!

    Det finns olika inriktningar inom värmepumpsbranschen och jag arbetade ett tag med butikskylar. De flesta firmor riktar in sig på ett visst område som exempelvis här på Treza där vi installerar luftvärmepumpar.

VAD ÄR VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ NÄR MAN TRÄFFAR KUNDEN?
  • Det viktigaste är första intrycket. Oftast smilar jag och börjar småprata utan att gå rätt på installationen. Till en början kan kunderna vara stängda men börjar man konversera så öppnar kunden upp sig. Om man bildar en bra relation kan kunden ha överseende med om något inte skulle bli exakt som önskat till en början, eftersom denne känner sig nöjd med allt annat.
VAD GÖR DU HELST PÅ LEDIGA DAGAR?
  • Städar gör jag alltid samt läser böcker och ritar med mina barn. Handla behöver man göra. Helgen går alltid så snabbt att man knappt hinner med allt annat man vill göra. Jag har exempelvis egna intressen men ont om tid. Jag tycker om att spela keyboard. Men tyvärr måste man träna mycket och jag har en del yngre barn vilket gjort att jag inte spelat på kanske 8 månader.
TREZA FYLLER 4 ÅR I MAJ. VAD SÄGER DU OM DET?
  • Jag har nästan varit här från start.  Det har gått så fort och många ändringar har gjorts under dessa få år. Så länge vi gör ett bra jobb och får många nöjda kunder så tror jag att Treza kommer fortsätta växa mycket!
Kyltekniker

SNABBA FRÅGOR MED KHALIL

Renovera huset eller jobba?

Jag vill hellre jobba än att hålla på med huset.

Semestra i Sverige eller utomlands? 

I Sverige då jag inte har något intresse av att resa utomlands. Det är samma sol, samma luft, samma bilar.

Montera eller felsöka pump?

Felsöka, för då får man använda hjärnan mer.

Installera i snö eller regn?

Snö

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp