Treza Logo
Utmärkelser 2024
Utmärkelse 2024

LÄR KÄNNA LAITH

Innan jul mötte Isabel upp Kyltekniker Laith som har sin bas i Malmö men som hade vägarna förbi Helsingborgslagret. Det blev en kopp kaffe och en trevlig pratstund med denna nyblivna pappa.

Hur kommer det sig att du blev kyltekniker?
  • Jag tycker om att arbeta med händerna, röra på mig, att inte vara på samma ställe hela dagarna. Men framförallt var det en av mina nuvarande kollegor som både tipsade och gjorde mig nyfiken på yrket.
Hur ser en vanlig dag på jobbet ut för dig? 
  • Jag startar bilen 07.00 och kör till första kunden. Vi diskuterar plats och jag rådgör med kund i hopp om en plats där pumpen ger bäst effekt. Oftast har vi två kunder per dag. Emellan kunderna blir det en varm kopp kaffe, helst arabiskt kaffe och en macka. Sedan bär det av mot nästa kund och processen börjar om. 
Nu har du jobbat på Treza i 2 år, vad skulle du säga är det bästa med företaget?
  • När det uppstår olika problem så är det alltid enkelt att lösa dem. Sedan har jag trevliga kollegor som dessutom är lätta att hålla kontakt med. 
Kan du ge ett exempel på en mardrömsinstallation? 
  • Ett exempel är en installation som jag gjorde för ett tag sedan på cirka 7 meters höjd. Jag stod på en ställning som ständigt skakade på grund av blåst och regn. Det var inte kul och definitivt inte enkelt. 
Avkoppling är viktigt. Hur gör du för att koppla av? 
  • När jag kommer hem efter en lång dag och öppnar dörren och ser min lille son le så försvinner tröttheten direkt. Så bara det är avkoppling för mig.
Vad gör du helst en ledig dag? 
  • Jag är helst ute och går med min son, eftersom han fortfarande är ett spädbarn. Däremot har det varit väldigt svårt i dessa tider med RS- virus och andra bakterier, så nu har det mest blivit att jag och min fru gärna tar en kopp kaffe och åker och hälsar på släktingar och vänner.
IMG 2069 scaled

SNABBA FRÅGOR MED LAITH

Felsökning eller installation?

Installation. Felsökning kan bli mer komplicerat.

Paris eller Malmö?

Paris. Jag var där för ett tag sedan, överraskade min fru när hon fyllde år. 

Bränt tegel eller hård betong? 

Bränt tegel. Om hårdbetong har armering kan det bli riktigt avancerat. 

Installation i källare eller på vind? 

Installation i källare. 

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp