Treza Logo
Utmärkelser 2024
Utmärkelse 2024

LÄR KÄNNA MOHAMMED

Med tanke på hur världen ser ut i dagsläget går tankarna i första hand till alla utsatta i Ukraina. Men det får en även att fundera över allting som vi har att vara tacksamma för. I Treza Solutions fall är det framförallt våra fantastiska anställda. Här kommer en intervju med vår uppskattade kyltekniker Mohammed som Isabel och Stefan träffade en måndagskväll i Västerås. En trebarnspappa som gärna lyssnar på musik i bilen och lägger ifrån sig telefonen vid semester.  

Du jobbar som kyltekniker. Vad är det bästa med ditt yrke?
  • Att träffa människor och jobba med kunder. Även göra jobbet så som det ska gå till; snabbt och fint.
Du spenderar mycket tid i bilen. Hur gör du för att fördriva tiden?
  • Lyssnar på all typ av musik. Radion är igång hela tiden. Helst gammal musik från 70- till 90- talet. Det får inte vara för nedstämd musik för då somnar man i bilen. Det måste vara action så man vaknar till.
Hur ser den perfekta arbetsdagen ut för dig?
  • Jag kan inte stressa på morgonen för då blir det jobbigt resten av dagen. Egentligen har jag inte lätt för att stressa, men när man får flera sms under arbetstid kan jag bli stressad. Då stänger jag av telefonen. Annars när installationerna går bra och kunderna är snälla.
Kan du berätta om en mardrömslik installation som du har haft?
  • Det var ett hus med 2 våningar där jag installerat pumpar. Plötsligt började en pump läcka och jag visste inte vart läckaget kom ifrån. Jag monterade bort utedelen och såg till så att allt stod rätt till, men det ville sig inte riktigt ändå. Då fick jag plocka bort hela installationen och det var många rörmeter som jag var tvungen att dra om. Det var inte kul. Man vill inte heller att kunden blir orolig.
Hur hanterar man kunder i en sådan situation?
  • Jag försöker alltid bli bra vän med dem. Skulle det vara så att kunden är osäker efter installation så ber jag honom fundera och kan komma dit en annan dag igen och färdigställa.
Vad gör du när du väl har semester?
  • Jag föredrar att vara utomhus när jag är ledig och då låter jag telefonen vara, en kontrast till vardagen. Därefter börjar man göra allting som man planerat.
Kyltekniker på Treza Solutions

SNABBA FRÅGOR MED MOHAMMED

Västerås eller Stockholm

Västerås. Jag gillar faktiskt inte Stockholm så mycket.

Promenera eller träna?

Promenera (snabbt svar)

En dag i skogen eller en dag på vattnet?

Skogen. Där man kan andas, fullt med frisk luft.

Kött eller fisk?

Fisk. Tycker mycket om lax.

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp