Treza Logo
Utmärkelser 2024
Utmärkelse 2024

Lär känna varumärket: Mitsubishi Electrics

I kommande artiklar kommer Treza Solutions att djupdyka i våra leverantörer av värmepumpar. Genom detta får du som kund en bättre förståelse för de olika varumärkena, deras unika egenskaper och vår relation till varje leverantör. I den här artikeln fokuserar vi på Mitsubishi Electrics och deras värmepumpar.

Mitsubishi

Vem är Mitsubishi?

Mitsubishi, eller deras namn inom vår bransch, är Mitsubishi Electric som är ett globalt ledande företag som är synonymt med innovation och kvalitet. De har en lång historia av att tillverka avancerade teknologi produkter inom många olika områden, inklusive värmesystem. På Treza Solutions erbjuder vi ett stort utbud av Mitsubishi Electric luftvärmepumpar, kända för sin höga prestanda och energieffektivitet. Vi är även återförsäljare av Mitsubishi Electric luft-vattenvärmepumpar, som ger en effektiv och pålitlig lösning för ditt uppvärmningsbehov.

Mitsubishi

Expertens syn på Mitsubishi Electric

Vi har talat med vår expert på Treza Solutions om Mitsubishi Electric och deras värmepumpar. Han beskriver Mitsubishi som ett premiumvarumärke, tack vare deras snygga design, höga kvalitet och hållbarhet. Hans åsikter stöds av tidigare kunders erfarenheter, som intygar att Mitsubishi lever upp till sina löften.

De 10 vanligaste frågorna gällande Mitsubishi Electric värmepumpar

Mitsubishi värmepumpar är kända för sin höga prestanda och energieffektivitet. De kan leverera upp till 90% av husets energibehov​​. Därmed kan du spara upp mot 60% av dina energikostnader. 

Mitsubishi erbjuder många olika sorters värmepumpar, såsom luft-luft och luft-vattenvärmepumpar. Luft-luftvärmepumpar är vanliga för tilläggsvärme, medan luft-vattenvärmepumpar är populära för hela husets uppvärmning​. 

Kolla in vårt utbud av Mitsubishi luftvärmepumpar och luft-vattenvärmepumpar. 

Regelbundet underhåll rekommenderas för att säkerställa optimal prestanda och lång livslängd. Därmed rekommenderar vi på Treza Solutions att rengöra filtret ca en gång i månaden och en professionell service av en kyltekniker ca en gång om året. Dessutom har Mitsubishi Electric ett krav att värmepumpen måste servas av en professionell kyltekniker för att garantin på 5 år ska gälla. Läs mer om Mitsubishis garantier och krav här.

Ja, Mitsubishi värmepumpar är utformade för att fungera effektivt även i mycket kalla klimat, ned till -28 grader med deras Zubadan-teknik​​. Mitsubishi har även tagit fram luftvärmepumpar som ska klara temperaturer ända ner till -35 grader. Kolla in våra luftvärmepumpar som klarar de låga temperaturerna. Kolla även in våra luft-vattenvärmepumpar som klarar kallare temperaturer.

Med rätt förutsättningar samt med bra underhållning såsom rengjorda filter, förväntas en luft-luftvärmepump från Mitsubishi Electric att hålla ca 10-15 år, medans en luft-vattenvärmepump har en förväntad livslängd på cirka 15-20 år. 

Ja, de kan integreras med andra värmesystem för att skapa en hybridlösning, vilket ger flexibilitet och optimal prestanda under olika förhållanden​​.

De flesta av Mitsubishi värmepumpar använder sig av det miljövänliga köldmedier R32 som inte bryter ned ozonskiktet och har låg påverkan på växthuseffekten​​. 

Kolla in våra luftvärmepumpar som består av det vänliga köldmediet. 

Här kan du även se våra miljövänliga luft-vatten värmepumpar från Mitsubishi Electrics.

Ja, Mitsubishi värmepumpar är designade för att vara tystgående och stör varken användaren eller grannar​. Du kan enkelt kolla in våra tysta luftvärmepumpar och luft-vattenvärmepumpar från Mitsubishi.

Mitsubishi erbjuder upp till 5 års garanti och möjlighet till förlängd trygghetsförsäkring upp till 16 år för privatkunder​. Mer om Mitsubishi Electrics garantier och krav kan ni hitta här: 5 års garanti. Ett tryggt val av värmepumpar.

Installationen av Mitsubishi Electrics värmepumpar bör alltid utföras av en certifierad tekniker för att säkerställa korrekt och säker drift. Vi på Treza Solutions är en av de få återförsäljare av Mitsubishi Electrics värmepumpar där installationen av våra egna kyltekniker ingår i priset, samt att våra montörer befinner sig mellan Skåne och Östersund. För mer information gällande våra installationer kan du läsa här.

Dessa är de vanligaste frågorna gällande Mitsubishi värmepumpar och deras användning. Är det andra frågor eller funderingar gällande Mitsubishi värmepumpar? Kontakta våra experter så hjälper de dig! 

Hoppas att du har lärt dig mer och fått bättre förståelse för Mitsubishi Electrics, samt hur vår relation på Treza Solutions ser ut med Mitsubishi Electrics.

Är du intresserad av en värmepump från Mitsubishi Electrics där installationen av våra lokala certifierade kyltekniker ingår? 

Du kan enkelt kolla in vårt stora utbud av Mitsubishi Electrics värmepumpar, eller kontakta våra experter redan idag!

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp